Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kis farkú (14cm és alatta)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis farkú (14cm és alatta) aktívak miért nincsenek?

Figyelt kérdés
Vagy ha van tuti dagi... Vagy csak én látom így?
2021. júl. 2. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan vannak, pl én is, és nem vagyok dagi. Nem sok értelme van általánosítani
2021. júl. 2. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok kövér, 14 cm és uni-aktív

23f

2021. júl. 2. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem merik megélni az aktivitásuk, ismerek ilyen srácokat totál maga alatt van a rengeteg elutasítástól, mert kicsi a farka, az az szerintem átlagos.
2021. júl. 2. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Kedves #3, mint #2 válaszolok neked:

Ez nagyon igaz, én is így vagyok vele. Csak vágy-álom eddig :D

14cm-t körberöhögi mindenki... Marad a hoki

Üdv:23f

2021. júl. 2. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is kb 13 -14, és eddig sosem röhögtek ki.

Mikor volt párom, ő sem.

Ha valaki ezért kiröhögne, lesza...nám. És mennék tovább.

2021. júl. 2. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is akörüli 14-15 kb, de azért a többség nagyra vágyik, vagyis azért a 17-18-as méretre. azok szerencsések, bár ismerek olyat akinek nagy farka van,de nem néz ki jól
2021. júl. 2. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem mindegy lenne, mekkora, lényeg a tulajdonosa :D aki ez alapján ítél meg valakit, az hülye
2021. júl. 2. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Különc vagyok, ha azt mondom, nem szeretem a nagy méretet? Egy itt említett mérettel is kellemes dolgokat lehet művelni, ha a gazdája tudja, mit csinál.

Nem kell a filmekből kiindulni, bár vannak amatőr videók, ahol teljesen normális vagy annál kisebb mérettel rendelkező, átlagosan kinéző srácok szerepelnek. Tudom, van egy elvárás és egy álomkép, de az igazi srác ha jó aktív szerepben, szerintem megfelelő tud lenni.

De először úgyis azzal találkozol, beszélsz, aki a gatyájában hordja az elárult méretet, és ha Ő bejön, akkor szerintem jöhet a folytatás.

2021. júl. 2. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
13/3 uni vagyok, normál-vékony testalkattal. Vagyunk azért egy jónéhányan szerintem. 30/f
2021. júl. 4. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!