Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » SUB srácok ti is úgy látjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SUB srácok ti is úgy látjátok hogy nincsenek igazán ösztönös domok?

Figyelt kérdés
Videókban látok olyat akinek úgy zsigerből jön hogy használja a másikat. De élőbe sajna ez nincs meg azoknál akik domináns szerepbe "hirdetik" magukat. Ti is így látjátok?

2021. júl. 2. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Csak light sub hajlamom van. Azonban amit mondasz igaz. Mondjuk eleve nehéz szitu. Van aki már levélben alázni akar ami nekem nem ok. Másnak meg az nem ok ha már levélben nem érezteti...Engem is az izgat ha ösztönösen "primitív" és úgy tud használni alázni hogy ez belőle úgy jön hogy nem érzed megjátszottnak. Eddig egyszer egy 18 éves srác volt aki ilyen volt. Sajna barátnője lett így csak 3x volt dolgom vele.
2021. júl. 2. 11:12
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Videókban inkább színészkedés van. Egy fantáziát elevenítenek meg, mert ez hoz nézettséget. Az elvárásainkat nem lehet egy "műanyag" jelenethez igazítani.

Ez a probléma eléggé összetett szerintem. Az emberek nagyon máshogy értelmezik, hogy ki a dom és ki a szub és aztán csodálkoznak, hogy nem találnak partnert, mert a másik nem felel meg a saját definíciójuknak. A többség ráadásul lusta ahhoz is, hogy szexuálisan együtt fejlődjön a másikkal. Ha az elején valami nem stimmel, akkor le van pattintva.

Meg még több ilyen hasonló dolog is közrejátszik ebben.

2021. júl. 2. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

A film az film.

Aktív vagyok, én pont az ellenkezőjét mondanám.

Passzív mindent akar mikor megbeszéljük, alázás mélytorkozás, minden oké.

Utána meg puszilgatva lecumant, és bele ül mint egy kotlós.

Mert ö többet nem bír.

2021. júl. 2. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha van olyan aki magát jó domnak gondolja írjon. Mert eleve ritka a fiatal. Én meg azt keresek :P
2021. júl. 2. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
A videókban sem zsigerből jön. Instrukciókat adnak a direktorok hogy hogy kell viselkedni, előtte elpróbálják.
2021. júl. 2. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Én értem mire gondol. Van olyan akin videón is látszik, hogy tényleg le se tojja a másikat hanem használja. Ezt hiába mondják ha alkalmatlan vagy rá hogy ösztönösen csináld.
2021. júl. 2. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

A hármas véleményét osztom.

Én domként és szadóként kerestem sub illetve mazo hajlamú pasit.

Levelezésben mindenben benne volt, mikor személyes találkozóra került a sor, sokkal kisebb volt az ingerküszöbe.

2021. júl. 2. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Barátommal próbáltuk a sub/dom-ot. Én voltam a sub, szokatlanul durván parancsolt nekem, erre majdnem sírtam. Nem ismertem a saját ingerküszöböm ezt is fel kell fedezni hol a határ mert képzeletben nem ugyanaz mint valóságban.
2021. júl. 2. 18:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha van önző aktív azért írjon :)
2021. júl. 3. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs sok, nagyon kevés van, főleg akinek komoly eszközei is lennének, 22 passziv szolga
2021. júl. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!