Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A lent leírtak alapján mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lent leírtak alapján mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Kislány koromban mindig a nők és a lányok voltak, akik kedvesek voltak velem, a fiúk mindig bántottak, megvertek, otthon is inkább apukám és a bátyám pofoztak meg engem kisebb koromban meg kiabáltak velem és éreztették velem, hogy buta vagyok, púp vagyok a család hátán.

Amikor 18 éves lettem, már mindenkitől jött, hogy ciki, hogy szűz vagyok meg, hogy nem volt kapcsolatom, ezért gyorsan összejöttem egy fiúval, de nem vonzódtam hozzá.

Utáltam, ha megcsókol és idegennek éreztem, amikor levetkőztetett és csinalta a dolgait.

Több kapcsolatom nem volt, egy fiúval próbalkoztam utána, de nála se éreztem a vonzalmat.

Egyszerűen nem alakul ki több a barátságnál, ha egy fiúval szorosabb kapcsolatba kerülök.

A suliban és az egyetemen is mindig a női tanárokkal jöttem ki jól, a munkában is a női főnökökhez kötődtem jobban.

Úgy voltam vele, hogy ez anyakomplexus.

Aztán egy nap betegesen elkezdtem kötődni az egyik új főnöknőmhöz és, amikor lerázott, belebetegedtem és nem értettem, miért.

Csak fél év múlva értettem meg, hogy lehet, vonzódtam hozzá.

Akkor kezdett el bennem motoszkálni, hogy lehet, hogy leszbikus vagyok.

Elmentem pszichológushoz és megkértem, hogy gyógyítson ki ebből, azt mondta, nem, mert az, hogy milyen nemhez vonzódunk, nem betegségen alapul és amúgy sem gyógyítana ki, ha tehetné.

Beléptem egy leszbikus csoportba, de nagyon fura emberek voltak ott, nem vonzódtam egyikükhöz sem. Némelyikük igénytelen volt, más meg fura, elég ijesztő megnyilvanulásai voltak.

Tehát valószínűleg nem vagyok leszbikus.

Akkor mi lehetek? Mit kéne tennem, hogy legyen valakim, akit szeretek?

2021. jún. 17. 13:35
 1/7 kovpet ***** válasza:
100%

"Némelyikük igénytelen volt, más meg fura, elég ijesztő megnyilvanulásai voltak.

Tehát valószínűleg nem vagyok leszbikus."

Itt nem látom az ok-okozati összefüggést.

Az, hogy nem jön be minden nő, még nem jelenti azt, hogy egy sem fog bejönni ismét.

2021. jún. 17. 13:43
 2/7 kovpet ***** válasza:
100%
Ja és hogy mit tegyél? Ismerkedj és kiderül. A net tele van aljanéppel, szelektálj okosan.
2021. jún. 17. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológusod jól mondta, a mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák sem pszichoterápiás eszközökkel, sem gyógyszeresen, sem sehogy NEM módosíthatók. Járj tovább a terapodhoz, hogy segítsen neked azokat a hatásokat semlegesíteni amik gyermek- és pubertáskorodban értek, a szorongásaidat, az önelfogadási problémáidat stb.
2021. jún. 17. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedj buliz érezd jól magad.

A többi alakul. Akivel jól érzed magad közeledsz hozzá.

2021. jún. 17. 14:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Kicsit félve írtam ki a kérdést és teljesen kedves hasznos válaszok jöttek. Ezer köszönet mindenkinek!
2021. jún. 17. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem összesen csak annyiról van szó, hogy egyik ember sokmindenkivelkapcsolatban érez vonzalmat, a másik pedig kevesebbel.

Neked többet kell keresned azt a partnert, akit vonzónak fogsz majd találni.

A gyerekeimnek mindíg azt tanácsolom, hogy a partner illata az egyik legfontosabb dolog, mert a világ legjobb partijával sem tudnak majd együtt élni, ha az BÜDÖS :)

szóval, csak "szaglászd" ki a neked való embert :)

2021. jún. 17. 16:33
 7/7 -remete- ***** válasza:
100%
Szuper valaszok. Tamogatnam az előttem szólót a csaladon belüli dolgot igyekezd ledolgozni. Ez a legfontosabb szaglaszdki ügyesen kihezbtartozol. A neten sok a beteg szoval legyél szerencsés. Hasznald okosan az időd nevess sokat.
2021. jún. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!