Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el a barátnő témát?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban kérdezgetik, hogy van-e barátnőm, hogy miért nincs és, hogy mikor lesz. Elég zavaró, mert utálok hazudni és nem is tudok valami jól. Azt pedig még nem szeretném felvállalni, hogy meleg vagyok.2021. jún. 11. 18:21
11/29 A kérdező kommentje:
9-es, de nem szeretnék hazudni, amúgy sem tudok jól. Rákérdezni a másik srácnál pedig elég rizikós.
2021. jún. 15. 14:22
12/29 A kérdező kommentje:
10-es, ugyan miért?
2021. jún. 15. 14:23
13/29 anonim válasza:
Sajnos annyiszor hallottam már ezt a kérdést,de egy átlag ember nem gondol bele hogy mennyire kellemetlen helyzetbe hozható a másik,főleg hogy rendszeresen megkaptam ezt,néha a mai napig is.
14/29 anonim válasza:
Én azt mondtam ilyenkor, hogy ez magánügy, senki se szóljon bele. (Amúgy meg tényleg magánügy.)
15/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy korombeli srácnak, aki kérdezi magyarázhatom, hogy ez magánügy, de szerintem csak hülyébben fog rámnézni, mintha nem mondanék semmit. :D
2021. jún. 15. 16:23
16/29 anonim válasza:
Mondd azt a szüleidnek, hogy aszexuális vagy!
18/29 anonim válasza:
Én egy ilyen vita keretében megmondtam hogy a faszt szeretem..Érdekes hangulat volt..De 2 hétre ra megismerték apasim..
19/29 A kérdező kommentje:
16-os, szerintem az még rosszabb lenne.
17-es, ahogy írtam nagyon nem szeretek hazudni és nem is tudok.
18-as, én azért még várnék egy kicsit. Nem tudom, hogy hogyan reagálnának, de alig van ismerősöm, aki nem homofób. Sokan az ismerősi körömbön gyakran hangoztatják, hogy mennyire utálják a melegeket és mindig azt mondogatják, hogy bár dögölne meg mind. Nem esik jól, de egyelőre nem tudok annál többet tenni, minthogy eltűröm. Majd amikor elmegyek egyetmere bevallom, addig várnék.
2021. jún. 15. 20:14
20/29 anonim válasza:
Én erre egyszer egy tök frappáns választ találtam:
,,Jelenleg nincsen, de ha bármiféle változás lesz, úgyis szólok majd."
Ezzel nemcsak meghúzod a határaidat, de még asszertíven is kommunikálod ki a környezeted számára, hogy ne kérdezzenek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!