Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kerüljem ezt el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljem ezt el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy tanács kéne nekem mivel barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt és egy komolyabb kalandba szeretne bele menni. Szóval ő már szexelni szeretne amire én nagyon húzom a számat mert még nem érzem azt, hogy én ebbe bele akarok menni hiszen szinte még csak most jöttünk össze. Nem mellesleg még csak 16 évesek vagyunk tehát sehová nem kell sietni. Próbáltam ezt elmagyarázni neki de ő pont leszarja, mivel ő szerinte semmi baj ezzel ha most csinálnánk ezt, de őszintén picit fosok ettől a szitutól. 2 nappal ezelőtt majdnem rávett de mondtam hogy nem és le lettem "melegezve", na mondom kössz tess. Szóval csak egy tanácsot szeretnék, hogy mit tegyek még ebben az esetben.

2021. jún. 6. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Egy hónap nem sok idő. Én most szakítanék vele, ebből nem lesz semmi.
2021. jún. 6. 01:17
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Ja
2021. jún. 6. 02:22
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Ki szeretné élni a vágyait, örülj neki és ne félj a dologtól, ha szétmentek és később már úgy állsz hozzá hogy szexelni szeretnél akkor lesz szar mert nem lesz kivel.
2021. jún. 6. 02:46
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
A 16 év bőven elég arra hogy elkezdjétek a nemi életet! De ez nem jelenti azt hogy be kell cserkészni a lompost! Létezik egy dolog, amit 16 évesen illene tudni, a petting, ami egy részt nem jár a lány szüzességének elvesztésével, másrészt segít megismerni a testeteket, orgazmuskészségeteket fejleszti! Nem akarok róla itt regényt írni, keress rá! De ha valami kérdésed van, írj üzenetet! Gondolj arra hogy te 16 évesen naponta 3 x kivered, a lányok egy része pedig szintén ismeretek hiányában még nem maszturbál. Ha mégis szex lenne, gumi, és Pharmatex krém!
2021. jún. 6. 03:33
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem te vagy az egyetlen pasi, aki nyíg azért, mert a nője szexelni akar...

Szeretnél majd vele később (2-3 hónap múlva) lefeküdni? Ha igen akkor szuper, kezdjétek el megismerni egymást. Pettingeljetek. Ha nem akkor szakíts csórival, nagyon nincs egy szinten a szexuális igényetek.

Ui. Nekem is baromi rosszul esne, ha a párom visszautasítana. Tökre kívánom, hogy vele legyek erre megkapom a visszautasítást. Persze, hogy az első gondolatom az lenne, hogy nem tetszem neki...

2021. jún. 6. 05:06
 6/8 anonim válasza:
90%
Szerintem ha nem tudja elfogadni, hogy te még nem akarod, akkor szakíts vele. 1 hónap kevés ahhoz, hogy ennyire követelőzzön. Elég önző dolog, hogy nem képes figyelembe venni a határaidat.
2021. jún. 6. 11:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Nem az, hogy nem kívánom csak picit gyorsnak érzem ezért utasítottam vissza. De remélhetőleg sikerül megbeszélni ezt valahogy szakítás nélkül.
2021. jún. 6. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
97%
Az első barátja vagy? Ha igen, el tudom képzelni, hogy csak azért jött össze veled, mert kellett valaki, akivel lefeküdhet. Gondolom baráti nyomás miatt meg szeretné mutatni, hogy ő is elég érett már a szexhez. Másra nem nagyon tudnék gondolni egy ilyen helyzetben.
2021. jún. 6. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!