Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek hozzá közel?
Van egy csaj akivel napok óta ismerkedünk snapchaten, tök jól elvagyunk meg minden, de mikor rákérdeztem tőle, hogy mi a véleménye rólam, azt mondta, hogy igazából még semmi konkrét nem alakult ki benne. Ez mit jelenthet?
valamint, hogyan kerülhetnék hozzá közelebb, hogy tényleg össze is jöhessünk?
Nagyon érett és okos a csaj, 3 nyelven perfektül beszél és tényelg sokkal érettebb mint a legtöbb kortársa.
én 20 éves vagyok
a csaj pedig 17
Előre is köszi a normális válaszokat.
2 évig voltál együtt az exeddel, és mégsincs semmilyen tapasztalatod? :)
ejnye, szedd össze a gondolataidat, és hívd el azt a lányt valahová.
hát... vele is igazából csak mázli volt hogy össze jöttem, (sielésen kb össze voltunk zárva egy hétig)
Ezt a lányt meg már kérdeztem, hogy van e kedve találkozni, az volt rá a válasz, hogy talán. Másnap átmentem a szomszéd városba (ahol Ő is lakik) mert ott volt dolgom, de közben rákérdeztem tőlem hogy most itt vagyok a városban, van e kedve találkozni. hát sajnos nem ért rá... Így aztán most két nap alatt két "sikertelen" próbálkozás, kicsit szerintem most pihentetnem kéne ezt a témát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!