Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el a barátnő témát?
Mond azt, hogy nincs időd és energiád egyelőre rá. Vagy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra.
2021. jún. 11. 18:29
Én anno megmondtam hogy hagyjanak az ilyesmi kérdésekkel. Nem lesz hamarabb ha kérdezgetnek
2021. jún. 11. 18:29
3/29 A kérdező kommentje:
Csak mindig azzal jönnek, hogy kerítsek rá időt, meg, hogy így is mindig ráérek mindenre, meg, hogy segítenek szerezni ők. Amúgy tök jó fejek, de nem tudják, hogy ezek engem mennyire zavarnak. :D
Hány éves vagy?
18 alatt semmi baj, sok heterónak sincs barátnője addig.
20 felett szokott már kellemetlen lenni mindenkinek, főleg családi összejöveteleken hogy a "17 éves unokatesójának is van már, neki miért nincs" és elkezdődik a gyanakodás meg a pletyka.
A helyes melegeknek sokkal nehezebb, mert ha valaki jól néz ki annak mindig van csaja...aki csúnyább, annak könnyebb behazudni hogy hát szegény senkinek sem kell. :/
2021. jún. 11. 18:52
5/29 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki jól, de azért nem is vagyok egy ogre. :D
Az a gond, hogy kb. minden ismerősnek már vagy 4 éve van barája, meg barátnője. A volt osztályomból rajtam kívül egy valakinek nem volt még.
Mondjuk tény, hogy még nem olyan vészes, ennél csak roszabb lesz. 16 éves vagyok. Viszont jó előre tudni, hogy mit mondjak, nem akarok egy ilyen egyszerű kérdés miatt lebukni. :D
Én egyszer felkaptam a vizet, közöltem velük hogy hagyjanak már ezzel és ennyi. Később persze elmondtam hogy meleg vagyok.
2021. jún. 11. 20:12
16 évesen mit akarnak barátnőt vagy barátot :D Mi a f*sz? Kis értelen pihemajmok. Fejben meg végképp. Nem is értem. Bár az összesnek vége lesz, szóval ne foglalkozz velük. Igazából nevetséges az összes tini szerelem és párkapcsolat. Én eddig csak egyet láttam, ami tényleg ki is tartott. De szerintem, ha van ilyen, az 1000-ből 1 esetleg, szóval nem kell velük foglalkozni.
2021. jún. 12. 00:01
Én is utálom ha rákérdeznek erre a témára, viszont összes olyan melegnél sajnos ez van akik még nem mondták el a családnak. Igazság az hogy nem nagyon lehet ezt a témát kerülni, én 20 leszek nemsokára és még nem volt senkim, a családom egyfolytában a barátnő kérdéssel zaklat engem is, én többnyire azt szoktam mondani hogy nen állok készen komoly kapcsolatra, vagy azt hogy élvezem azt hogy nem vagyok lekötve egy másik emberhez. Ezeket még régebben szoktam hazudni, de már meguntam az egészet és már nem is válaszolok semmit csak vállat vonok és halgatom azt ahogy okoskodnak arról milyen jó ha van melletted valaki bla bla bla. Szerintem még ebben az évben elmondom nekik, csak elegé össze vagyok zavarodva mert lányok is elkezdtek tetszeni szóval lehetséges hogy bi vagyok, de a srácok még mindig jobban vonzanak, szóval ja előszó ki kéne derítenem mi is vagyok.
2021. jún. 12. 03:20
Lehet hogy az osztályodban a másik srác is meleg! Kezdj vele! Keríts egy lány itt, aki leszbi, és jól jönne neki egy alibi srác!
És kihúzod vele, amíg kiderül, hogy mi vagy.
2021. jún. 15. 06:13
Amúgy ettől a kérdéstől nekem is hányingerem van
2021. jún. 15. 12:32
Kapcsolódó kérdések: