Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki az NKE-n tanul és meleg?
Figyelt kérdés
Milyen ott a légkör? Főleg akik rendőrnek vagy katonának tanulnak.2021. máj. 31. 13:01
1/10 anonim válasza:
Az NKE-re nem vesznek fel melegeket!!!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítőkész válaszodat, jó egészséget és minden jót kívánok Neked is! :)
2021. máj. 31. 14:05
3/10 anonim válasza:
Én a katonaságra fogok menni remélem nincsebek melegek
4/10 A kérdező kommentje:
Én meg remélem nem te leszel az, aki pár év múlva majd az országot véded xd
2021. máj. 31. 16:44
5/10 anonim válasza:
Hhk-n vannak melegek, de ezt amúgy nem igazán látják azok, akik nem ismerik őket személyesen. Mert civilbe mondjuk még látod, hogy más a stílusa vagy máshogy fejezi ki magát, de itt mindenki egyenruhában van ráadásul a fiúk állandóan ilyen b. uzis dolgokat csinálnak poénból, szóval szerintem azért el lehet bújni
6/10 anonim válasza:
#5, Miert kellene barkinek is elbujnia azert, mert mas a szexualis orientacioja? Szornyu ez az orszag...
Kerdezo: biztos vannak, ahogy minden mas egyetemen.
7/10 anonim válasza:
Szerintem mint az élet minden területét ott is biztosan vannak csak nincs a homlokára írva egyiknek se
8/10 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy el kell bújnia, de ismerve a HHK-s fiúkat, a minimális intelligenciával, amivel rendelkeznek, egy meleg fiú csak megkeseritene a saját életét, ha előbújna
9/10 anonim válasza:
Igen sajnos egyet kell értsek az előttem szólóval
10/10 anonim válasza:
Szia! Hhk-s vagyok. Biztosan vannak köztünk is melegek, már csak statisztikai alapon is. Én pár lányról tudom biztosan, hogy leszbikus. A lányokat én még nem hallottam hogy kifejezetten piszkálják, összességében elfogadóak velük. Viszont szerintem fiúként baromi nehéz lehet. Nagyon sok a b.zizás, sok a hülye, a b.zi egy általános szitokszó (sajnos). Sokszor figurázzák ki a melegeket, akár kiképzők is. Én a helyedben nagyon átgondolnám, de biztosan titkolnám egy jó ideig. Nyilván lányként nem tudhatom biztosra, hogy mi folyik a fiúk között, de nem lehet egyszerű, gyakorlatilag minden szakon tudok olyat mondani, aki biztosan kb.megkeserítené az életedet, megjegyzéseket tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!