1/7 anonim válasza:
Hetero férfi lehet nőgyógyász?
Igen.
2/7 anonim válasza:
Ugye te se gondolod komolyan, hogy ezt ellenőrzik bárhol is?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem ùgy értettem, hogy megvalòsithatò-e, hanem, hogy társadalmilag,pl a kollégák elfogadását nézve.
2017. okt. 10. 09:56
5/7 anonim válasza:
Nem értem miért kellne tudni a kollégáknak egymás szexuális beállítottságát....
6/7 anonim válasza:
Gyakorló orvosként egyébként is szinte biológiailag kivitelezhetetlen, hogy szexuális tartalma legyen annak, amit egész nap csinálsz, úgyhogy valószínűleg hidegen fogja hagyni a kollégáidat.
7/7 Estádio de Felchút válasza:
Nem igazán értem, miért gondolja sok homoszexuális, hogy a szexuális preferenciáinak bármi jelentősége lenne.
Az embereket alapvetően nem érdekli, hogy a saját nemedhez vonzódsz. Jobb dolguk is van, minthogy ezzel foglalkozzanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!