Mennyire elfogadott a melegség a PTE BTK-n?
? :D :D szakadok
Mi van? :D most ez,hogy függ össze?
Nagyrészt egyetértek #2vel.
A homoszexualitás nem jár hátulütőkkel többnyire. A b ziság igen.
Ha a saját nemedhez vonzódsz, nem fog érdekelni senkit. Ha viszont látványosan hirdeted az lmbtqt, akkor az szemet fog szúrni, és nem is fog mindenkinek tetszeni.
Milyen szakra készülsz?
Én ott tanulok és nekem az a tapasztalatom, hogy abszolút elfogadott. Az én szakomon rengeteg meleg tanul, de vannak leszbikusok és transzneműek is (legalábbis én ezekről tudok). Tanárok között is van rá példa. Valaki nyíltan vállalja és beszél róla, míg más nem említi meg vagy éppen próbálja inkább titkolni vagy legalábbis nem hangsúlyozni. Igazából azt tudnám rá mondani, hogy általában nem téma, legalábbis tanár-diák kapcsolatban és diákok között sincsen ennek semmi jelentősége. Órákon azért felmerülnek hasonló témák, de ez a szak természetéből és az órák fókuszából adódik. Nem gondolnám, hogy nálunk bárkit is ért volna bármilyen negatív élmény ezzel kapcsolatban, szerintem tényleg nagyon nyitottak és elfogadóak itt az emberek (egyébként úgy alapvetően mindennel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!