Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi szakokra jár...

Milyen egyetemi szakokra jár a legtöbb meleg?

Figyelt kérdés
Művészetek? pszichológia? magyar?...

2018. ápr. 29. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az életben meg nem tudod, mivel nem kell jelenteni, mielőtt valakit felvesznek :P Egyetemre tanulni járnak az emberek, nem szexelni.
2018. ápr. 29. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok róla, hogy lenne erről átfogó statisztika, illetve nem vagyok biztos benne, hogy a különböző szakokon szignifikáns eltérés mutatkozna a melegek arányában, de végülis bármi lehetséges.

Én pszichológiára járok, és megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy ki melyik nemhez vonzódik, milyen a szexuális beállítottsága. Eleve a szaktársaim nagy részét nem is ismerem, mert kb. az évfolyam fele be se jár órákra, volt olyan, akit vizsgán láttam először.

Egyébként nem lenne rossz ötlet egy ilyen felmérés készítése, lehet, hogy meglepő eredmények születnének.

2018. ápr. 29. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg rossz ötlet lenne egy ilyen felmérés. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy megtartsa magának a magánügyeit. Ez pedig az.
2018. ápr. 29. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem lenne kötelező minden hallgatónak válaszolni, és teljesen anonim lenne. Nem egy olyan felmérés készült már, ami a szexualitással kapcsolatos, vagy kényes témákat feszeget.
2018. ápr. 29. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!