Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen érzéketlenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen érzéketlenek egyes pasik?

Figyelt kérdés
Beszélgettem már eddig sok meleg pasival de a legtöbbjük egy érzelmi sivatag. Én igyekszem megértő és kedves lenni de hiába! Nem várok el sokat csak annyit hogy megkérdezzék ha problémám van mi a baj? De csak ennyi hogy valamelyiket érdekelje ! Most is mondtam az egyik srácnak a dolgaimat végülis csak annyit hogy rosszul érzem magam! De nem panaszkodtam meg semmi és rá se kérdezett miért ! Ekkora egy tuskót!

2021. máj. 27. 19:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
Te férfi vagy nő vagy? Nem világos, hogy egy meleg beszélgetőpartnert akarsz-e, vagy egy kapcsolatot? :D
2021. máj. 27. 19:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát néma gyereknek..

De egyébként értem mit mondasz

2021. máj. 27. 19:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert a pélójuk vezérli őket és elsősorban szexet akarnak, azé'. A nők ugyanerről panaszkodnak bro'.
2021. máj. 27. 20:00
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Alkalmi partnert keresel de zavar hogy nem azt teszi amit egy pár. Keress párt...Neki panaszkodhatsz. A barátaidnak is. De alkalmi partnernek miért kéne ezt hallgatnia? Bocsi de szerintem kevered a szezont a fazonnal :)
2021. máj. 27. 20:05
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem alkalmi partnert keresek csak barátokat ! Csak közlöm hogy eddig egy olyan pasival se találkoztam akit a párkapcsolat alatt érdekelte volna a hogy létem! Mindig ilyen érzéketlen barmokat sikerült kifogni 😅
2021. máj. 27. 20:08
 6/17 A kérdező kommentje:
A legtöbb meleg pasit csak a saját dolgai érdeklik legalább is ezt tapasztaltam
2021. máj. 27. 20:09
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Te érzelmileg olyan vagy mint egy nő.

A legtöbb nő hasonló gondokkal küzd, ugyanezért a probléma gyökérért, amiért te.

Rossz ítélő képesség a kapcsolat elején és később szenvedés.

2021. máj. 27. 20:09
 8/17 A kérdező kommentje:
Meg nem azzal van a baj hogy nem tudok panaszkodni hanem mint emberi lény szerintem illik a másik hogyléte felől érdeklődni
2021. máj. 27. 20:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te általánosítasz és nem kicsit. Nekem több szexhaverom is van akikkel amúgy tök jól eldumálunk és beszélgetünk. Mélyebb dolgokról is. Talán csak nincs szerencséd és ezért eldöntötted, hogy mindenki hibás és rossz. Már eleve az hogy azon panaszkodsz hogy ilyenek fura nekem. Van egy srác akit ismertem innen. Tamásnak hívják. A srác panaszkodik folyton hogy senkinek se kell, meg nem néz ki jól. Aztán aki normális vele azt meg átveri, becsapja, letiltja. Meg csak panaszkodik de egy tanácsot se fogad meg. Szóval nekem ez jutott most eszembe. Persze ezt cska úgy leírtam. Nem mondom hogy te is ilyen vagy.
2021. máj. 27. 20:13
 10/17 A kérdező kommentje:
Ez nem attól függ hogy valaki nő vagy férfi! Hanem igen is megkérdezem legalább annyit hogy jól vagy ? Ez szerintem emberi dolog ! Nem női vagy férfi !
2021. máj. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!