Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem érzek semmit, ha gyengén izgatom a csiklómat?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta erősen nyomva ingereltem a csiklóm. Nyilván akkor azt se tudtam mit csinálok, csak hogy jó érzés, és szerintem annyira hozzászoktam, hogy nem igazán érzek semmit ha gyengéden csinálom, illetve, ha a barátom orálisan próbál kielégíteni sem érzek semmit. Lehetséges, hogy már nem is lesz soha érzékeny kisebb ingerekre? :( mit tehetek?2021. márc. 29. 18:19
1/5 anonim válasza:
Gyakran masztizol? Próbáltad már hogy több ideig nem nyúlsz magadhoz? Ha igen akkor sem voltál érzékenyebb?
(Én a nyalással vagyok így h semmit se érzek:D de a csiklómnekem érzékeny)
2/5 anonim válasza:
Nem, nem ezért. Hanem mert vagy rágörcsölsz, vagy egyszerűen neked ilyen a csiklód érzékenysége, másé meg másmilyen. Az édes ízt is fogod érezni felnőttkorodban akármennyi csokit ettél gyerekként.
3/5 anonim válasza:
Szerintem semmi köze, hogy kiskorodban erősen izgattat a csiklód. Egyszerűen a tiéd igazából beljebb van, mint a legtöbb nőé. A csikló nem csak abból áll amit látunk belőle. Ugyanúgy mint a pénisz a testben végződik. Neked bentebb is kezdődik a csiklód, ami kiáll(ha van kiálló része, mert van akinek nincs) az "csak bőr". Hüvelyi orgazmusod is nagyobb valószínűséggel lehet emiatt, igaz?
4/5 anonim válasza:
Önkielégítésnél én is az erősebb inger hatására élvezek el.
Viszont ha a párom nyal+ujjaz, akkor 1 perc alatt jön az orgazmus már annyitól, hogy nagyon lassan, finoman mozgatja bennem az ujját.
5/5 anonim válasza:
Erősebb inger hatasára élvezek el masztikor.Nincs köze hozzá,hogy kuskorodban izgattad a csiklód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!