Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak,hogy ő kezdeményezi a találkozót(szexpartner)lett volna, mivel úgy voltam vele ha komolyat nem találok akkor mondom csillapítom a vágyam,erre 45perc után hazajöttem,mert nem jött el??
Szerintem mindegy honnan van az illető, minden oldalon vannak ilyen alakok.
Nekem is volt olyan, hogy vidékre utaztam tali miatt, telszámcsere megtörtént, útközben még beszéltem vele, majd mire odaértem kikapcsolta a telóját.
Hogy mi értelme volt, azt nem tudom.
Telószámcsere nélkül is taliztam már, ez nem jelenti azt, hogy megbízhatatlanabb.
Sok olyan van, aki nem meri felvállalni magát és megélni a vágyait, hanem inkább a monitor előtt kihokizza magát majd jön a bűntudat.
Nem mer találkozni, fél hogy kiderül.
Csak abba nem gondolnak bele, hogy mégis hogyan?
Én sem dicsekszem az ismerősimnek, hogy kit sz-ptam le. Más miért tenné?
Van sok olyan is, aki elmegy a találkozóra, de leskelődik és ha nem jössz be látásra, akkor lelép,és nem keres többet.
Persze a legtöbb olyan, aki kamus, idősebb, kövérebb, vagy egyéb, amit nem mond el addig.
De nekem is volt már vakrandim nem is egy, az egyikből több éves kapcsolat is lett. És volt kép utáni randim, ami annyi volt, mert a kép és a srác annyira hasonlított, mint a kecske és a tehén. Bár, kis jóindulattal hasonlóak, szarvuk is van, tejelnek is :)
Mondjuk én csak komoly kapcsolat miatt ismerkedtem,illetve ismerkednék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!