Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú (14cm alatt) fiatalok, nektek van a méret miatt komplexusotok?
Uh, bocsi, tényleg nem néztem a kategóriát. :)
Attól még ez igaz a férfiak ügyében is.
Az enyém durván 10 centi mereven. Az elején, tizenévesen főleg, meg még talán huszonévesen is egy darabig, volt komplexusom miatta, mert láttam, hogy gyakorlatilag mindenkinek nagyobb. Aztán megszoktam, és elfogadtam, hogy ekkora. Mondjuk ebben az is segített, hogy az ágyban passzív vagyok, szóval az én méretemnek lényegesen kisebb a jelentősége. Illetve az is, hogy a partnereket általában nem zavarta a dolog, sőt, többen is voltak, akiknek kifejezetten tetszett.
35/F
Pfuuu,na figyu!
Full passzív vagyok 21 centis farokkal!
Ez miatt sok aktív gátlásos emiatt ,de csak az első egy két alkalomig!
A másik az,hogy volt màr pàr pasim! Ezt csak azért mondom,hogy van tapasztalatom!
A negatív rekorderem egy hasonló méretű srác volt mint én! Rohadtul nrn tudta a farkát használni és gyorsan elsült!
A pozitív rekord egy 15centis dàkó aki úgy megdolgozott,hogy most is felàllt tőle a farkam hogy eszembe jutott!
A másik meg az,hogy simán dugott félórán àt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!