Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit tudnák kezdeni a komplexusommal? Kicsi a péniszem és ezért nem is igazán vagyok azon, hogy legyen barátnőm, mert hogy úgy se lenne jó.
Szia. Szerelmet nem a farkaddal választasz. A lelkét, a személyiségét, a kisugárzását szereted. Aztán megszereted, elfogadod a kinézetét is. Ahogy ő is elfogad téged. Úgy, ahogy vagy. TÉGED, csak egyedül téged, mindenestül. A farkad méretével együtt. Aki azért elhagy, mert számára nem elég jó a farkad, azt hagyni kell, had menjen, nem szeretett eléggé. Az igazi úgy fog szeretni, elfogadni, ahogy vagy. De őt, azt az egyet megtalálni, lehet hogy nehéz lesz, vagyis lehet, sokat kell keresgélni. De nem szabad alapból lemondani a keresésről, meg a szerelemről emiatt. És hogy mi értelme a párkapcsolatnak? Röviden: állandó boldogság, élet értelme, vele élsz majd igazán, addig csak vagy. Amikor elkap az érzés, majd érteni fogod. :)
Kezdd el keresni Őt, hidd el, meg fogod találni.
Sok sikert.
Rendesek akik egy önbizalom hiányos embernek azzal jönnek hogy nekik milyen nagy és azzal is van bajuk... :)
Olvastam valahol, már meg nem mondom hol, hogy a nők túlnyomó többségénél csak csiklóorgazmus van, úgyhogy nem kell aggódni a méretek miatt, kicsivel is lehet nőt kielégíteni.
Egyébként csatlakoznék az előttem szólóhoz: nem a szexen múlik a jó kapcsolat (bár nyilván a szexuális élet is fontos egy kapcsolatban), sokkal fontosabb dolgokon múlik mint pl: feltétel nélküli szeretet, kommunikáció, kölcsönös tisztelet, önzetlenség, kedvesség, megértés, stb. Ha ezeket meg tudod adni a párodnak, boldogok lesztek mindketten.
Ja és az a nő, akit izgatnak a "méreteid", nem feltétlenül jó komoly kapcsolatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!