Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek volt már itt nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volt már itt nagyon rossz tapasztalata örömlányokkal töltött alkalmakkor? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés

Ha megnézünk egy erre a célra szakosodott oldalt, az átlag az hogy minden lánynak va negy csomó pozitív értékelés (legjobb, istenő, barátnő feeling...)

Aztán mindig va negy két nagyon durva is, amit senki se szeretnen agyon átélni.

Most mi az igazság a kurtizánokkal kapcsolatban?

2016. dec. 30. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekelne, kinek milyen tapasztalata van!
2016. dec. 30. 18:18
 2/14 anonim ***** válasza:
3ból 3 szar..
2016. dec. 30. 18:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha van időd meg kedved, kérlek részletezd kicist, hogy miért volt rossz.
2016. dec. 30. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Volt olyan aki átvert. Fizetés után egyáltalán nem azt szolgáltatta amit megbeszéltünk. (Kb 50 esetböl 2 alkalom. Igy utolag nézve igazán elmegy. (Privát kapcsolataimban sokkal rosszabb az arány!!!!)
2016. dec. 30. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
kérdező! neked volt már tapasztalatod velük? nekem még nem, de tervezek velük!
2016. dec. 30. 19:33
 6/14 A kérdező kommentje:

nekem sem volt, de mondom kb az összes lány tele van feltűnően jó értékelésekkel, aztán mindig van egy két nagyon durván lehúzós értékelés is ezek mellett.

Szóval nekem elég bizonytalan dolognak tűnik az egész.

2016. dec. 30. 20:18
 7/14 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy gondolom simán saját maguk is be tudnak regisztrálni többször, és ők nyomják maguknak a pozitív értékeléseket.
2016. dec. 30. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:

debrecen be tudok ajánlani megbizhatot és jol is csinalja

én eddig minddel jol elvoltam

de az idősebbek inkább a pénzre hajtanak a fiatalok meg nézik az időt

a többi meg nem annyira szép

2016. dec. 30. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a kovetkezo volt, de csak egyszer: Elmentem a bernostenyhez, de mar a telefonban jelezte, van nala egy erdekes "vendeg". Bemegyek a szobaba. Es latom, hogy az agyahoz van kotve egy valodi kecske, de nem csak ugy magaban, hanem feloltoztetve kulonfele noi fehernemukbe. A szobaban pedig egy kifejlett bagoly repkedett. Sarkon is fordultam, eljottem egybol, a csaj meg egyaltalan nem ertette, hogy mi bajom van. Meg mondta is, hogy ezek az allatok a "repertoar" reszei, es barmelyiket megkaphatom (!!!) szexualisan (meg a baglyot is!!!), amelyiket csak akarom. Ennyi. Szerintem ez durva volt. Mi lett volna, ha igent mondok? A bagoly is kielegitett volna? Mert a kecsket ertem, meg tobb ismerosomnek mar volt ilyen kalandja, de egy bagollyal mit lehetne olyan ertelemben csinalni?
2016. dec. 30. 21:13
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es, kérlek mond hogy csak trollkodsz
2016. dec. 30. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!