Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek volt már itt nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volt már itt nagyon rossz tapasztalata örömlányokkal töltött alkalmakkor? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés

Ha megnézünk egy erre a célra szakosodott oldalt, az átlag az hogy minden lánynak va negy csomó pozitív értékelés (legjobb, istenő, barátnő feeling...)

Aztán mindig va negy két nagyon durva is, amit senki se szeretnen agyon átélni.

Most mi az igazság a kurtizánokkal kapcsolatban?

2016. dec. 30. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A 9-es vagyok, sajnos nem poen! Most este felhivtam az erintett holgyet, rakerdeztem, mi volt ez a multkor, amire a kepembe vagta, hogy "ha nem akarsz a bagollyal dugni, az a te bajod, mas elvezi es meg vissza is jr emiatt hozzam". El tudod kepzelni, hogy fajhat ez a bagolynak? Es meg el is magyarazta, hogy a bagolyt amikor elkezdi a vendeg csokolgatni, nagyon fontos, jogy ne nyelveset adjon neki, mert belecsiphet a nyelvebe, de hozzateztte, hogy akkor o utana mindig leszidja a baglyot es ket napig csak kukacokon tartja!
2016. dec. 30. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el :D:D:D Fetrengek a röhögéstől. Szegény rézf.szú...
2016. dec. 30. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:

#11: Ha ez tényleg igaz, nagyon szépen kérlek, hogy erről minél előbb értesíts egy állatvédő/állatmentő szervezetet! Megteheted névtelenül is! Vagy írd meg nekem a címet és értesítem őket én!

[link]

[link]

2016. dec. 30. 23:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nemi betegség hordozók.
2016. dec. 31. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!