Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire rossz az egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz az egy férfinak, ha a barátnője nem elégíti ki? Fontos a szex egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Igen rossz, mert akkor félre kell tenni prostira is.
2016. dec. 25. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fontos elvagyok szex nélkül is de van olyan kollégám is pl aki azért össze tud veszni a nőjèvel ha minden nap nem szexelhet... Szóval ebben a két véglet között gyakorlatilag mindenki megtalálható
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Az első bármennyire is vicces, nagyon őszinte! :D

Mi az oka hogy nem akarsz szexelni pasiddal? Nincs kedved?

4/13 anonim ***** válasza:
45%
Hát elég szar dolog, ha valamit szeretnél szexben de a párod nem akarja.
2016. dec. 25. 18:45
 5/13 RRR ***** válasza:
49%

eléggé,meg fáj is,ha csak felizgatod és nem elégíted ki

az ,fontos

neked is az kellene,hogy legyen...

2016. dec. 25. 18:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Félreértetek. Nem én vagyok a barátnő. A pasi szeretne velem lefeküdni. Régóta beszélgetünk erről, a barátnőjével nem élvezi a szexet. Én imádok szexelni,ráadásul be is jön nekem ez a pasi,de mégiscsak kapcsolata van,így nem megyek bele a dologba. Csak érdekel, hogy mennyire lehet ki emiatt és hogy a kapcsolata tönkremehet a rossz szex miatt?
2016. dec. 25. 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:
hát, ha hosszu ideig nincs szex és nincs oka annak h miért nincs azért frusztrálo tud lenni, pl ha 3 hete nincs semmi hiába kezdeményeznél vgy bármi :D
2016. dec. 25. 18:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet ez egy táncba vivő trükk is.
2016. dec. 25. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne legyél naiv.
2016. dec. 25. 19:04
 10/13 anonim válasza:

Hát most ezzel betaláltál... nem jó róla beszélni, de így, anonymusként könnyebb.

Én nem érzem, hogy ki lennék elégítve. Egy cseppet sem érzem a páromon, hogy fontos lenne neki, hogy 'kielégítve' érezzem magam. Pedig pontosan tudja mit szeretek, de egyszerűen úgy érzem, mintha egyáltalán nem érdekelné. Szarul esik, mert tényleg nagyon szeretem. Ha pedig elkezdek neki beszélni erről a problémámról, állítólag én akarok túl sokat, miközben van olyan, hogy egy hétig hozzá se tudok érni... (nem a télapó miatt). Lassan ott tartok, hogy már kezdeményezni sem akarok, mert nincs kedvem átélni az elutasítást újra és újra. Mindig azt mondja később, tolja, halogatja, a végére pedig eljutunk odáig, hogy ő elfáradt és alszik. Nagyszerű.... 30F Párom pedig csak 22....

2016. dec. 26. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!