Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire rossz az egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz az egy férfinak, ha a barátnője nem elégíti ki? Fontos a szex egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban voltunk párommal, ritkán találkoztunk, de amikor igen akkor volt szex, aztán sikerült összeköltözni és azt hittem többször tudunk együtt lenni, hát nem. Ha próbáltam közeledni, akkor mindig megkaptam, hogy egy szexmániás perverz vagyok. Neki elég ha havi 1x-2x együtt vagyunk. Végül lemondtam a kezdeményezésről, de aztán valami történt vele mert egyre többször szerette volna. Én kezdetben örültem neki, de gyorsan beleuntam mert csak annyiból álltak az együttlétek, hogy széttette a lábát és feküdt mint egy fadarab. Beszélni meg hiába beszélek vele, szerinte semmi baj nincs a szexuális életünkkel csak én vagyok a perverz.
2016. dec. 26. 10:29
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es

Mintha magamat olvastam volna!

Én már ott tartok,hogy nem is kezdeményezek, mert nem akarok csalódni! Nagyon jól esne, ha néha ő kezdeményezne, de nem....

2016. dec. 31. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezért fogok elválni,nem akarom így leélni az életem.F
2017. febr. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!