Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú (14cm alatt) fiatalok, nektek van a méret miatt komplexusotok?
Figyelt kérdés
Mekkora? Hány éves vagy?2021. máj. 27. 05:52
2/17 anonim válasza:
Nekem nincs gondom a mérettel, szokták a nők szeretni. 18cm. Viszont ha kisebb lenne... Valószínűleg komoly gátlásaim volnának.
3/17 anonim válasza:
Nőként meg azt mondom, semmi gátlás nincs 18 cm alatt... 14 cm alatt (inkább a 11-12 és alatta méretekre gondolok) lehetnek gondok, de még a 14-15-16 bőven tökéletes, én nem is szeretem a 18+ farkakat.
6/17 anonim válasza:
Kamasz koromban zavart de rájöttem hamar, hogy szükségtelen a nagyobb. Kisebbel is ugyanolyan jó a szex. Egy partnerem volt akinél úgy éreztem be kell vetnem más trükköt is, mert láttam már az elején az arcán, hogy azt gondolja: "mit akar vajon ezzel a bébikukoricával".
7/17 anonim válasza:
a 14 cm. nagyon is jó ! ne izgulj miatta.
9/17 anonim válasza:
Nekem úgy 25 évesen lett először lemérve, akkor is csak kíváncsiságból. Soha sem szabad másokhoz mérni saját magad. Ez igaz a farok méretre, de minden másra is.
10/17 anonim válasza:
Igen sajnos. Nem merek ismerkedni, ugyanis szeretnék dugni de a 14cm-et tuti körbenevetnék a 18+os aktívokhoz képest:D
Marad a recska ;)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!