Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány randi után várható el, hogy már ne legyen aktív a társkeresőn?
3-4 randi után még korai?
Szex nem volt.
Mindketten hosszútávú párkapcsolatot keresünk.
De azért a "nyitva hagyom a lehetőségeket" és "naponta 2x fent vagyok" az rohadtul nem ugyanaz.
Szerintem.
10-es,
Mekkora egy hülyeség : meg kell bedzélni az rlvárásokat, stb stb.
Mi ez egy ABCDE pontos ész alapú listázás, meg elvárásteljesités ? Vagy vonzodom hozzá és nem érdekel már ki ir(még) meg mit.
12-es: eltudná kötelezni magát ha akarná.
De szerintem nem vagyok elég jó, hogy mellettem döntsön. :(
Gyúrj egy kicsot az önbizalmadon, mert elég kicsi. Mondjuk nekem is, de msot nem az a lényeg. 😅
Ha szeret téged, akkor melletted dönt, ha nem, akkor nem melléd való, nincs olyan, hogy valaki elég jó, vagy nem elég jó. Mindenki pont jó, csak meg kell találni azt a párt, aki ezt látja és tudja értékelni és természetesen ez kétirányúan működik.
Eléggé magam alatt vagyok.
De azért köszönöm a kedves szavakat. :) ❤️
Annak idején, az első és döntő találkozás után töröltem magam. Ő is.Nálam nem férne bele, hogy fent van, akárhol. És én sem tenném.
De úgy veszem észre, hogy a melegek többsége nem párkapcsolatot keres, hanem megelégszik pár kapcsolattal is....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!