Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legidegesítőbb troll kérdés/válasz a szexualitás kategória homoszexualitás részében?
Nekem az "XY személy meleg?" kérdések a legidegesítőbbek.
Meg az hogy, hogy a "melegek miért utálják a nőket/Beatlest stb." kérdések
"Ha én kíváncsi hetero vagyok"
"OLYANNINCSHOGYKÍVÁNCSIHETERO!"
Az összes ilyen kérdésnél ez van. Bármit kérdezel biszex témakörben, ha leírod, hogy "kíváncsi", vagy "heteroként", akkor onnantól kezdve használhatatlan lesz a kérdés, mert az összes ki---ott válasz arról fog szólni, hogy ilyen nincs, az már legalább bi, de inkább meleg, stb. Ki a f-omat érdekel ez a kategorizálás? Mik vagytok ti, jogászok?
Engem kétfajta kérdés irritál különösen. Az egyik az egységsugarú homofób "A melegek miért erőltetik rá magukat a normális heterókra?" kérdése - A nagy francokat, többségünk inkább kerüli a heterókat.
A másik a "Szerintetek nagy merészség, ha ránézek egy helyes srác kivillanó bokájára?" típusú kérdés. Az ilyenekre legszívesebben beírnám, hogy én inkább b@szni szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!