Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki homoszexuális/leszbikus, akar gyereket, vagy inkább örül, hogy nem kell attól tartani, hogy becsúszik?
Én szeretnék. Viszont, ha végül úgy alakul, hogy ebben az országban maradok, akkor inkább nem vállalom be.
Ahogy az első is írta, leginkább amiatt, mert nem szeretném, ha csupán a szülei miatt csúfolnák, vagy emiatt nem tudna beilleszkedni egy esetleges, homofób szülőkkel "megáldott" gyerekekből álló osztályba.
Ha mégis úgy döntök, hogy nyugatabbra költözök, akkor ott bevállalnám, örökbefogadnék. Én minimum 2-re gondoltam, de azért 4-nél nem többre. Bár ez az anyagiaktól is függ. Amúgy nyugat alatt Spanyolországot, Portugáliát, Franciaországot, Németországot, Svájcot, Hollandiát és Olaszországot értem. Leginkább ezeken az országokon gondolkodom. A legnagyobb akadály viszont, hogy nem szeretném itthagyni az eddigi életem és a nyelveket sem beszélem.
Én nem szeretnék, családban vannak gyerekek, őket szeretem, de sosem éreztem úgy, hogy nekem való lenne gyerek, elvagyok velük ideig óráig, de szeretem, hogy vissza tudom őket adni.
Lehet ha idősebb leszek ez változik, de egyenlőre meleg kapcsolatban élek és azt érzem, hogy nagyon nem szeretnék.
28 f bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!