Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki homoszexuális/leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki homoszexuális/leszbikus, akar gyereket, vagy inkább örül, hogy nem kell attól tartani, hogy becsúszik?

Figyelt kérdés
Aki akar, hogyan tervezi ezt megvalósítani?

2021. máj. 24. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez nem elsősorban nemi orientáció kérdése. Aki szereti a gyerekeket, fog vállalni, más kérdés, hogy egy hetero párnak ez sokkal sokkal könnyebb, nyilván biológia miatt is, de az örökbefogadásnal is elsődlegesek. Bár el tudom képzelni, hogy valakit a sok nehézség és hogy a leendő gyereküket mennyi megaláztatás érheti, eltantoritja a gyermekvallalastol meleg parkent
2021. máj. 24. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sok meleg/leszbikus pár is szeretne gyereket, nem véletlenül megy az izmozás hogy örökbe fogadhassanak (jelenleg nem tudnak). Leszbikus párnál viszonylag egyszerűbb a helyzet - keresnek egy spermadonort.
2021. máj. 24. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Én szeretnék. Viszont, ha végül úgy alakul, hogy ebben az országban maradok, akkor inkább nem vállalom be.

Ahogy az első is írta, leginkább amiatt, mert nem szeretném, ha csupán a szülei miatt csúfolnák, vagy emiatt nem tudna beilleszkedni egy esetleges, homofób szülőkkel "megáldott" gyerekekből álló osztályba.

Ha mégis úgy döntök, hogy nyugatabbra költözök, akkor ott bevállalnám, örökbefogadnék. Én minimum 2-re gondoltam, de azért 4-nél nem többre. Bár ez az anyagiaktól is függ. Amúgy nyugat alatt Spanyolországot, Portugáliát, Franciaországot, Németországot, Svájcot, Hollandiát és Olaszországot értem. Leginkább ezeken az országokon gondolkodom. A legnagyobb akadály viszont, hogy nem szeretném itthagyni az eddigi életem és a nyelveket sem beszélem.

2021. máj. 24. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretnék, családban vannak gyerekek, őket szeretem, de sosem éreztem úgy, hogy nekem való lenne gyerek, elvagyok velük ideig óráig, de szeretem, hogy vissza tudom őket adni.

Lehet ha idősebb leszek ez változik, de egyenlőre meleg kapcsolatban élek és azt érzem, hogy nagyon nem szeretnék.

28 f bi

2021. máj. 24. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretnék.
2021. máj. 25. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Nekem akkor sem kéne gyerek, ha heteró lennék.
2021. máj. 25. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!