Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves meleg srácok! Számotokra milyen ruházat jön be legjobban egy pasin egy nyári napon? Esetleg van olyan ruhadarab, ami semmi esetben sem elfogadható számotokra?
Figyelt kérdés
Elegáns, vagy sportos? Rövid, vagy hosszú nadrág? Zárt cipő, szandál, esetleg papucs?2021. máj. 24. 05:01
1/11 anonim válasza:
Nagyon alkalomfüggő de a szandál nem igazán jön be sehogysem
2/11 anonim válasza:
Jobban szeretem a sportos cuccokat, de igazából ami neki kényelmes. Nincsennek elvárásaim.
3/11 anonim válasza:
Leginkább az ha nincs rajta semmi
4/11 anonim válasza:
Nagyon nagyon rövid nadrág és meztelen felsőtest, ahogy a 3-as írja az se baj ha semmi
5/11 anonim válasza:
Rövid ujjú ing vagy galléros póló, bermuda vagy szellős hosszú szárú nadrág. A szandál nekem sem tetszik.
6/11 anonim válasza:
Rövid ujjú inget, bermudát és bőr félcipőt hordok, titokzoknival.
Szandálom nem volt sosem :)
52 F
7/11 anonim válasza:
Klasszikus laza rövidgatya póló/trikó szett.
8/11 anonim válasza:
Sima rövidnadrág póló, sportcipővel, vagy papuccsal.
Szandál semmiképp.
Esteleg póló nélkül egy nagyon rövid nadrág. Az már az izgató kategória.
9/11 anonim válasza:
Azt szeretem, ha minél kevesebb ruha takarja a testét. Ha jó a felsõteste, akkor egy csinos póló a favorit. Az én kedvencem az, amikor rövid farmer van rajta és flip-flop papucs. Szeretem, ha egy srácnak izmos vádlija és szép lábfeje van.
A szandál szerintem sem szexi egy srácon.
10/11 anonim válasza:
Zokni + szandál nem elfogadható, az biztos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!