Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisként esélytelen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisként esélytelen, hogy beleszeress egy nőbe vagy legalább szexuálisan megkívánd?

Figyelt kérdés
Főleg azok véleménye/tapasztalata érdekel, akiknek férfias a külseje és a hangszíne, tehát akikről ránézésre nem gondolja senki, hogy a férfiakhoz vonzódnak.

2021. máj. 23. 15:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor úgyhívják hogy bisexuális és nem homosexuális
2021. máj. 23. 15:50
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Volt egy darabig, amikor úgy éreztem, mintha szerelmes lennék. Egy kedves, jólelkű lány volt, akit nagyon megkedveltem. Viszont szexuálisan nem vonzott.
2021. máj. 23. 16:09
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Van olyan, hogy valaki biromantikus, de homoszexuális. Az érzések (kibe szeretsz bele) és hogy kire izgulsz fel megkülönböztetendő.
2021. máj. 23. 17:14
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Most a fogalmakkal nem vagy tisztában?

Homoszexuális nem fog az ellenkező nembe beleszeretni.

Biszexuális vagy heteró férfi tud szerelmes lenni nőbe.

2021. máj. 23. 17:57
 5/18 A kérdező kommentje:

De az nem történhet meg, hogy aki homoszexuálisnak tartja magát, abból jön rá, hogy biszexuális, hogy egyszer csak felfigyel egy nőre? Annyira azért utánalolvastam, hogy van amikor van átmenet, tehát egy magát heteronak hívő férfi lassan ráébred, hogy a másik nem (is) vonzza, aztán pedig arra jön rá, hogy valójában mindig is homo volt, csak magának se merte bevallani. Ez fordítva miért ne lehetne, hogy nem azonnal ébred rá, hogy nem csak az egyik nem vonzza vagy valójában ő mégis hetero? Én elhiszem, hogy ez genetika is lehet, főleg akiknél külsőben is megnyilvánul, hormonok, stb., nőies mozdulatok, hangszín; de simán el tudom képzelni, hogy a kötődés megy félre valami miatt. Volt itt egy lány, aki egy 30 évvel idősebb nőre volt rákattanva teljesen, totál szerelmes lett belé és privátban elmesélte, hogy nagyon korán elvesztette az édesanyját. Vagy amikor a fiúk a nemi érés kezdetén egymáson gyakorlatoznak, amikor mondjuk nem mernek még a lányokhoz közelíteni, simán el tudom képzelni, hogy kialakul egy asszociáció a saját nemére, mert annyit már én is tudok innen gyakoriról, hogy a pasik azért szeretik fenékbe dugni, mert ott szorosabb, nagyobb az élvezet. Most ezt párszor eljátssza a saját nemével és ami elején csak játéknak indult, szerintem rögzülhet. Aki nem hormonálisan és nem genetika miatt vonzódik a saját neméhez, ott egyértelmű lelki tényezők szerepelnek, akkor pedig miért ne történhetne meg, hogy egyszercsak mégis vonzódni kezd az ellenkező nemhez?

Én amúgy nehezen tudom elválasztani a szexuális vonzalmat a fejemben a szerelemtől, mert demiszexuális vagyok és csak ahhoz vonzódok igazán szexuálisan, akibe szerelmes vagyok és akibe szerelmes vagyok, az őrületesen vonz szexuálisan. Szexeltem már szerelem nélkül, de olyankor sose a partnerem volt számomra igazán vonzó, csak a szexuális energiámiat akartam valahogy levezetni és nem is nagyon tudtam velük élvezni szerelem nélkül.

2021. máj. 23. 19:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy homoszexuális biztos nem kíván meg egy nőt szexuálisan, de olyan előfordulhat, hogy valaki aki magát homoszexuálisnak tartotta valójában biszex és amikor találkozott a nagy ő-vel, az történetesen nő volt
2021. máj. 23. 20:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk csodás lehet, ha az embernek egy kapcsolatban mindkét nemből vannak vetélytársai.:DDD
2021. máj. 23. 22:27
 8/18 anonim ***** válasza:
93%

Nekem (de én is egy külön kategória vagyok a melegeken belül) megvan az a képességem, hogy plátói módon beleszeressek egy szép, aranyos, kedves lányba, mivel én fiúk közül is csak olyanba tudok beleszeretni, érezni iránta bármit is, aki pszichológiailag nagyon lányos személyiség. De egy nő testileg, alkatilag nekem akkor is egy teljesen érdektelen valami, egy darab fa, amire nem fogok tudni felizgulni. Ezért már megbocsáss, de igyekszem lányos fiúkban és nem lányokban gondolkodni.

Tehát beleszeretni esélyes, bár rendkívül ritka dolog nálam, szexuálisan megkívánni kizárt.

2021. máj. 23. 23:25
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen esélytelen a szerelem, kívánás, stb, nem hogy csak nők, de nálam feminin és vékony pasik is kizárva. Csak normál alkatú pasis passzívok jönnek be, lehetőleg akik inkább "kapni" szeretnek, akik engedik, hogy a testük bármely részét kényeztessem, akár szex nélkül. De egyik vágyam, és a bakancslistámon is rajta van, hogy egy nagyon szexi 35-40 közötti MILF nővel legyen alkalmim kíváncsiságból. Simán felállna, mert voltam már nővel, csak fiatallal. Én nem undorom a női testtől, csak ahogy az előző is írja, teljesen érdektelen. De nekem nem undorító használni. Valamennyire fel is izgat, ha a nő élvezi, még ha ő maga és a teste egyáltalán nem is.
2021. máj. 24. 15:43
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Hagyjátok ! Csak simán utálják megint a nőket!
2021. máj. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!