Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolt homoszexuálisként szerintetek miért vállal valaki több gyereket egy hazugságra épülő házasságban?
Figyelt kérdés
Egy konkrét eset miatt kérdezem. Az illető titkolta egész életében egészen két évvel ezelőttig hogy meleg ( felesége előtt is, bár szerintem sejtette..), felesége és 4 gyerekük van. Hétvégéket viszont a pasijával tölti.2019. aug. 12. 21:23
1/20 anonim válasza:
Megszokás plusz anyagi és érzelmi biztonság? Amúgy lehet inkább biszex a hapsi és az elején még a felesége volt a mindene, csak most épp a melegebb korszakát éli. Én aktív vagyok, soha nem voltam még nővel, de szeretnék egyszer egy saját gyereket. Nehéz lesz összehozni, de nem lehetetlen...
2/20 anonim válasza:
1-es, baromság, én is tudok ilyenről. Pedig akkoriban még rohadt messze voltak ezek a plakátkampányok.
3/20 anonim válasza:
Nem, a homofóbiától kéne megszabadulni, mert itt az eredménye: hazugságban élnek.
Senki nem lesz homoszexuális öreg korára. Azzal vagy születsz, vagy nem.
Kérdező, gondolom gyerekre, családra vágyott, illetve emiatt a gyűlölködő, homofób légkör miatt nem merte felvállalni magát. Amúgy lehet hogy simán biszex.
4/20 anonim válasza:
Volt helyette más. A meleglobbi évtizedek óta ostromolja a társadalmat.
5/20 A kérdező kommentje:
Ugye ez csak irónia volt??:)
O, mint minden meleg, világ életében meleg volt. csak nem vállalta fel és megjátszotta a heterot...
2019. aug. 12. 21:32
6/20 A kérdező kommentje:
4# valahol ott lehet az igazság, de biztos hogy nem bi. Ezt már mondta, állítólag pasira gondolt sex közben hogy könnyebb legyen a feleségével.
2019. aug. 12. 21:35
7/20 anonim válasza:
Őszinte leszek. Magyarországon és a világ nagy részén jelentősen meg van nehezítve az élet a melegeknek. Mo-ban nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe és a homofóbia vidéken kifejezetten jellemző. Nem foghatod meg a párod kezet se az utcán, sőt ha már egy fiú rózsaszín pólót hord az már kihívó. Heteronormatív társadalomban élünk, melegeket főleg csak médiában látunk ott is csak feminim, affektáló vagy visszataszító szerepben. Szexualitás ide vagy oda valószínűleg az következő min. húsz évben a melegek nem fognak tudni házasodni sem örökbe fogadni. Tehát aki családorientált és nagy családot akar és egy társat akire élete végéig támaszkodhat (ha nem is szexuálisan) annak Mo-ban csak heteróként van esélye erre. Ugyanakkor a feleségéhez mivel nem vonzódik szexuálisan, ezért valahogy le kell vezetni a szexualitást, ez is olyan emberi szükséglet mondhatni, így a szerető ha nem akar az évek alatt depressziós lenni akkor elengedhetetlen a boldog élethez. A gyerekei a sajátjai, ha a felesége úgy dönt, higy elválik is joga van velük lenni. Egy tartós szerető házasság mellett meg mindig biztosabb mint hetente egy egyéjszakás kaland. Viszont az utóbbi években ez mind javulásnak indult az emberek egyre elfogadóbnak, egyre több a nyíltan meleg és Ausztriában és Németországban már legális a házasság is. Valószínűleg ezek hatására döntött úgy az illető, hogy felfedi titkát, ami az egész életén át cipelt.
8/20 anonim válasza:
5-ös az ilyen barmok ostromolják a mi társadalmunkat mint amilyen te vagy.
Engem a múltkor leb*ziztak mert hosszú a hajam, pedig egyszerűen csak metál zenét hallgatok és azt a stílust képviselem, ami alatta van.
9/20 anonim válasza:
Látens meleg vagy utso, az a bajod. Egy szopika és rendbe jossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!