Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titkolt homoszexuálisként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkolt homoszexuálisként szerintetek miért vállal valaki több gyereket egy hazugságra épülő házasságban?

Figyelt kérdés
Egy konkrét eset miatt kérdezem. Az illető titkolta egész életében egészen két évvel ezelőttig hogy meleg ( felesége előtt is, bár szerintem sejtette..), felesége és 4 gyerekük van. Hétvégéket viszont a pasijával tölti.
2019. aug. 12. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor törlődik egy komment ha jelentik.
2019. aug. 13. 00:25
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy 11-es, súlyos fogalomzavarba vagy. A szavakat nem csak úgy egymás után kell pakolgatni érteni is kell mit jelent.
2019. aug. 13. 00:27
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

Értem én a szavakat.

Te nem érted, hogy nem mindenki fogékony a lobbizásodra, aztán annyira nem bírod elviselni ezt, hogy nekiállsz jelentgetni.

Lehet igaza van az egyik kedves válaszolónak, látens vagy, én még azt hozzátenném, hogy frusztrált is. :D

2019. aug. 13. 00:34
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem 1 jelentés szükséges a törléshez, ráadásul én pont nem jelentettelek csak mínuszoltalak.

Vedd észre, hogy senkit nem érdekel a sok homofób hülyeséged. És nem vagyok meleg.

Tudod e, hogy a hirdetőpanelek, amiken a Coca Cola hirdetett az a Mészáros Lőrincé? Feltételezem, hogy nagy jobbos vagy. Ez az egész Coca Colás sztori egy kreálmány azért, hogy a FIDESZ összehívja az olyan barmokat amilyen te vagy. Elintézte a FIDESZ, hogy legyen mibe belekötni.

"Nézzük hát, kik állnak a felelősként megnevezett cégek mögött. A Peron Reklám Kft kisebbségi tulajdonosa nem más, mint a Tarlós István vezette fideszes Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló és a felelősséget másra toló BKV Zrt. A többségi tulajdon több tulajdonos közös üzletrésze, melyek együttes képviselője a Hajdú Vagyonkezelő Kft. Rajtuk kívül a közös üzletrész tulajdonosa még JCDecaux Hungary Zr. és a Publimont Hirdetésszervező Kft., vagyis az a két cég, amelyeket a BKV a Peron Kft. szerződött albérlőiként tart számon.

A jármű külső felületeinek hirdetéseiért felelős Publimont egyik tulajdonosa pedig nem más, mint maga Mészáros Lőrinc milliárdos vállalkozó, Orbán Viktor jóbarátja.

A Publimont tulajdonosai között van még két cég, az egyik a PRO-AURUM Vagyonkezelő Zrt., a másik pedig a NEO-MET Ingatlanforgalmazó és Vagyonkezelő Kft. Korábban mindkét cég – ahogy a Publimont is – Simicska érdekeltség volt, mára azonban mindkét vállalat – idén április 5-i hatállyal – Mészáros Lőrinc tulajdonába került.

Ha egyetlen mondattal akarjuk összefoglalni a fentieket, akkor azt kell írnunk, a BKV mellett Mészáros Lőrinc és cégei a tehetnek arról, hogy ellepték az ominózus plakátok a metrót. Kérdés, hiba csúszott-e gépezetbe, vagy a cégek nagyon is tudatos döntést hoztak, amikor zöld utat adtak a plakátoknak.

Több, mint érdekes, hogy a Pro-AURUM vezérigazgatója ma is Simicska egykori bizalmasa, Vida Idikó volt APEH-elnök, a NEO-MET vezetője pedig Tóth Marianna, aki a nagy összeveszés idején egy seregnyi Simicska céget vezetett, többek között a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Kft-t is."

2019. aug. 13. 00:49
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem tartozok semmilyen párthoz, szimpatizánsként sem, úgyhogy nem izgat, hogy ki a felelős és milyen mértékben. Nem kellene ilyenekkel zülleszteni, kész.
2019. aug. 13. 00:53
 16/20 A kérdező kommentje:
Valaki jelentgeti a kommenteket. De még a kerdezoi kommentet is...
2019. aug. 13. 08:50
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Média hatása? Züllesztés? Mi a züllesztő abban, hogy két lány kólát iszik egy pohárból? Vagy két srác mosolyogva egy irányba tekint? Nekem fel sem tűnt, hogy ezek homoszexuális párok lennének, amíg ki nem tört a ribillió. Most úgy őszintén,milyen lelkivilága van annak, aki ránéz két lányra, akik egy pohárból isznak kólát és azt gondolja, hogy biztosan homokosok? Nyilván nem baj, de miért ez jut eszébe?

Te is látens meleg vagy, ha iyesmiken fennakadsz.

Az meg nem véleményterror, hogy a többezer hetero párt prezentáló plakát között feltűntek ezek az abszolút ízléses plakátok. Mi azzal a baj hogy a szerelem az szerelem? És hogy valaki elveti az előítéletet? Ez miért agymosás és züllesztés? Hogy nem gyűlölködünk, hanem kiállunk egymásért? A melegekért is, igen. Nem látom a züllesztést. A züllesztést egyedül ebben a nevetséges neokonzervatív gyűlöletkeltésben és sivalkodásban látom. Senki nem lesz meleg attól hogy lát egy plakátot, vagy a kedvenc sorozatában feltűnik egy meleg pár vagy kimegy a pride-ra. Aki meleg, annak születik. És ettől kevesebb joga van? Az a baj az előítélettel, hogy aki ilyen gondolkodású, az szinte minden területen ilyen. És az ilyen előítéletes majmok vakognak vélemény terrorról, akik legszívesebben elhallgattatnának mindenkit, akivel nem értenek egyet.

2019. aug. 13. 09:15
 18/20 anonim ***** válasza:
5%
Nem hallgattatna el senki semmit. A baj az, hogy mainstream lett homoszexuálisnak lenni.
2019. aug. 13. 10:20
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi gyerekkel megtippelem, hogy nem mai csirke... és azt is megtippelem, hogy te meg nem éltél abban a korban, ahol a homoszexualitás a fejekben egy sorban volt a pedofíliával, a nemi erőszakkal, meg a terjedő pestissel, amit tűzzel-vassal meg kell állítani.
2019. aug. 13. 14:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Aaaahj ezt soha nemfogom megerteni:D hogy kepes egy meleg pasi nővel szexelni, es gyereket vallalni?:D

soha nem menne nekem

2019. aug. 14. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!