Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyerekes vagyok?
Láttam egy filmet a napoktban, Rejtett Csókok a címe és nagyon mélyen belemart a szívembe. Nagyon tetszett a film, de valahogy mégis elszomorított.
A benne szereplő srácok 15 és 16 évesek és én már most idősebb vagyok. Félek, hogy elpazarlom a fiatalságomat. Vágynék én is szerelemre, de egy faluban, az Isten háta mögött, melegként, coming out nélkül elég esélytelen a helyzet.
Gyerkes lennék? Tudom, hogy ez az egész csak megrendezett és az élet sose olyan, mint a filmekben, de mégis fáj.
Nem érzem jól magam a bőrömben, de azért éltet a remény és a jövőbe fektetett hitem, de azt érzem, hogy így csak pazarlom az éveimet, a fiatalságomat, ami többé már nem tér vissza. De mégis mit tehetnék?
Nagyvárosban is, itt a szuper Budapesten is lehet magányosnak lenni, vagy elhagyatottnak.
Semmi garancia nincs arra, hogy városban könnyebb az élet, vagy boldogságra lelsz.
Ismerkedni talán könnyebb,de tartós kapcsolatra, szerelemre, igaz szeretetre még ez esetben sem lehet számítani.
Még annyit, hogy pesti lévén eddig minden párom,szerelmem vidéki származású volt. De ugyanúgy nem tartott sokáig egy kapcsolat sem,mintha városiak lettek volna.
Az emberi hozzáállás, a lélek a fontos,nem az,hogy ki hol lakik,honnan jön.
Azért azt kívánom, hogy találjon Rád a boldogság, a szerelem és ne rövid időre csak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!