Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek gyerekes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyerekes vagyok?

Figyelt kérdés

Láttam egy filmet a napoktban, Rejtett Csókok a címe és nagyon mélyen belemart a szívembe. Nagyon tetszett a film, de valahogy mégis elszomorított.

A benne szereplő srácok 15 és 16 évesek és én már most idősebb vagyok. Félek, hogy elpazarlom a fiatalságomat. Vágynék én is szerelemre, de egy faluban, az Isten háta mögött, melegként, coming out nélkül elég esélytelen a helyzet.

Gyerkes lennék? Tudom, hogy ez az egész csak megrendezett és az élet sose olyan, mint a filmekben, de mégis fáj.

Nem érzem jól magam a bőrömben, de azért éltet a remény és a jövőbe fektetett hitem, de azt érzem, hogy így csak pazarlom az éveimet, a fiatalságomat, ami többé már nem tér vissza. De mégis mit tehetnék?

2021. máj. 22. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit mondjak én 48 évesen, én városban élek, és tudom hogy egyre csökken az esély a magy találkozásra. Ellenben hallgathatojm a homófób gyülöletet itt is nap mint nap, és ez 30 évvel ezelőtt sem volt más. Csak nem volt net, élőben el lehett érni ezt a dumát, csak fel kellett hozni a témát egy közösségben... Én a társadalmi "fejlődésben" nem hiszek, lsd. kormánypárt, hogy mindíg van olyan csoport akinek lehet ígérni valamit, és ha csak részben is van betartva a társadalom máris arra indul el..
2021. máj. 23. 07:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyvárosban is, itt a szuper Budapesten is lehet magányosnak lenni, vagy elhagyatottnak.

Semmi garancia nincs arra, hogy városban könnyebb az élet, vagy boldogságra lelsz.

Ismerkedni talán könnyebb,de tartós kapcsolatra, szerelemre, igaz szeretetre még ez esetben sem lehet számítani.

Még annyit, hogy pesti lévén eddig minden párom,szerelmem vidéki származású volt. De ugyanúgy nem tartott sokáig egy kapcsolat sem,mintha városiak lettek volna.

Az emberi hozzáállás, a lélek a fontos,nem az,hogy ki hol lakik,honnan jön.

Azért azt kívánom, hogy találjon Rád a boldogság, a szerelem és ne rövid időre csak...

2021. máj. 23. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Total magamat latom benned, akar en is irhattam volna ezt ugy 2-3 evvel ezelott. Szerintem (de csak szerintem) most tart az identitas krizised, a soraidbol uvolt, hogy komoly problemaid vannak az onelfogadassal, ami egyebkent teljesen normalis, 10-bol mar az is csoda ha van 2, de inkabb 1 olyan, aki ezen komolyabb belso vivodasokat mellozve tuljut. Amig videken leszel folyamatosan meg leszel love ilyen ertelemben, nyilvan egy fovarosi fiatalnak sokkal tobb lehetosege van, mint egy videkinek, nem beszelve arrol ha falurol van szo es burokban el az illeto. Mindenki mondja, hogy koltozz (igen ez ilyen konnyen megy amugy), nekem hosszutavon az is segitett, hogy lepesrol lepesre haladva, mintegy araszolva mondtam meg a kornyezetemnek, egy ido utan leultem szamolgatni es rajottem, hogy tobben tudjak rolam, mint akik nem. Persze en is tele voltam felelmekkel es szo szerint rettegtem, nyilvan kell az, hogy bizz annyira a masikban, hogy tudd rola jol fogja kezelni, lehalabbis eleg demotivalo ha az elso emberbe akibe futsz, egybol elitel erte. Egyrbkent en azt vallom, hogy nem is kell feltetlenul mindenkinek tudnia errol, csak azoknak akiket te szeretnel. A masik, hogy hidd el nagyvarosban sincs kolbaszbol a kerites, en miutan felkoltoztem Pestre kisse csalodas ert. Egyreszrol nehez bekerulni a kozossegi verkeringesbe, elegge zart kozosseg, masfelol, hogy is fogalmazhatnek..:DD maradjunk annyiban, hogy a videkiek mentalitasa es felfogasa illetve igenyei kicsit elternek a pesti “elit” igenyeitol, fogalmazhatnek ugy is, hogy a pesti kicsit lenezi a videkit, de mi legalabb be tudunk csavarni egy kortet:D ha barmi problemad van irhatsz nekem is, bar ahogy neztem eleg sokan felajanlottak segitseguket:)
2021. máj. 23. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon rendes srác vagy. Ez átjön. Nézd ha akarod mindent megoldhatsz. Max hazudni kell. Azonban hidd el, hogy ha azt mondod szeretnél elmenni bulizni, stb. El fognak engedni hisz tudják, hogy ez a normális. Mond, hogy megismertél neten csajokat, stb. Ha akarod szívesen rád csörgök (ingyen hívok) valamikor. Adok tanácsokat. Hidd el nem vagy elkésve. Volt olyan szexpartnerem aki amúgy rohadt jól nézett ki (izmos, jóképű) és 22 évesen volt az első szex neki. Szóval ne parázz! Nem késtél le semmit. Szóval ne izgulj és mondom ha akarod adok tippeket hogy mit és hogyan tegyél. :) Csak írj!
2021. máj. 23. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!