Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek gyerekes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyerekes vagyok?

Figyelt kérdés

Láttam egy filmet a napoktban, Rejtett Csókok a címe és nagyon mélyen belemart a szívembe. Nagyon tetszett a film, de valahogy mégis elszomorított.

A benne szereplő srácok 15 és 16 évesek és én már most idősebb vagyok. Félek, hogy elpazarlom a fiatalságomat. Vágynék én is szerelemre, de egy faluban, az Isten háta mögött, melegként, coming out nélkül elég esélytelen a helyzet.

Gyerkes lennék? Tudom, hogy ez az egész csak megrendezett és az élet sose olyan, mint a filmekben, de mégis fáj.

Nem érzem jól magam a bőrömben, de azért éltet a remény és a jövőbe fektetett hitem, de azt érzem, hogy így csak pazarlom az éveimet, a fiatalságomat, ami többé már nem tér vissza. De mégis mit tehetnék?

2021. máj. 22. 20:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagy gyerekes, de viszonzott szerelemre, párkapcsolatra falun szinte semmi esélyed.
2021. máj. 22. 20:33
 2/14 A kérdező kommentje:

De mégis mit tehetnék, hogy ezt elfogadjam?

Ez így nem állapot, hogy valahányszor valami eszembe juttatja azt, hogy mit pazarlok el és, hogy miből maradok ki, teljesen összeomlok. Szerencsétlennek érzem magam, egy kész roncsnak. Tudom, hogy nincs értelme magamat hibáztatnom, mert csak rontok a helyzeten, de sokkal egyszerűbb ezt elméletben felfogni, mint gyakorlatba ültetni.

Meg egy kicsit irigy is vagyok másokra, mert ők nem kell átéljék mindazt, amit én csupán ezért az "apróságért". Nem csak ennek a kérdésnek a tárgyára gondolok. Sok más is rontja az életkedvem. Például szeretem a szüleimet, a rokonokat, lelkileg szükségem van rájuk és nekik is rám, nem is kicsit, de ebben az országban a boldogságom elég valószínűtlen. Mondjuk lehet, hogy, ha megtudják, hogy milyen vagyok, többé nem is kellek majd a szüleimnek. Külföldön meg a családom hiánya szegné a kedvem. Nem is tudom, mintha akárhogy próbálnék javítani az életemen, annál rosszabra fordulna minden.

2021. máj. 22. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Költözés.

Ha a szüleid nem fogadnának el, nem éri meg miattuk rágódnod.

2021. máj. 22. 20:52
 4/14 A kérdező kommentje:

De fájna mindent elengedni. Mert amúgy mindenben pártoltak. Rengeteg áldozatot hoztak értem és nem tisztáznám, hogy miért egyiküknek elég komoly szüksége van rám, egészségügyi okokból.

Viszont szeretnék saját életet is, szerelmet, boldogságot, elfogadást, amit itthon sose fogok megkapni.

A szüleim nem túl elfogadóak, bár nem foglaltak konkrétan oldalt ezügyben. Anyám mindig kifigurázza a TV-ben szereplőket, akikről süt, hogy bu-zik (úgy beszélnek, úgy mozognak), próbáltam neki magyarázni, hogy az ő dolguk, ha így boldogak, akkor tegyék. Erre annyit mondott, hogy nem utálja őket, de ez akkor sem normális. Apám, utálja, ha a műsorokban melegek szerepelnek, undorítónak tartja őket, de állítása szerint nincs velük baja, de azért nem örülne neki, ha a családban lenne ilyen (ő hozta fel egyszer a témát).

Nem hiszem, hogy kitagadnának, de az biztos, hogy nem fogadnák jól.

2021. máj. 22. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

De nem falun jársz iskolába gondolom? Ismerkedj abban a városban, netes alkalmazások is vannak.

Amúgy meg nem lehet örökké félni és titkolózni. Nem azt mondom hogy mondd el a szüleidnek főleg ha függsz még tőlük és nem fogadnák jól, de ha pár ember megtudja abban nincs semmi.

Ha nagyon nem bírod akkor meg válts iskolát egy távoli nagyvárosba kollégiummal.

Ha meg már dolgozol akkor nem is értem a kérdést, költözni kell.

2021. máj. 22. 21:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

1. a saját boldogságod, normális életed.

Ez a legfontosabb. Ha nagyvárosban, külföldön, akkor ott.

Ha a családod nélkül, akkor nélkülük.

2021. máj. 22. 21:03
 7/14 A kérdező kommentje:

Abban a kisvárosban járok iskolába, amelyikhez a falu tartozik. Mindenki ismeri a szüleimet.

Pont emiatt akartam másik városba menni iskolába, de nem csak az én akaratom számított. Mondjuk valóban nehéz lett volna kivitelezni ezt-azt, ha elmegyek a városba.

Az a gond, hogy nem csak az elfogadás és a szerelem az, ami a boldogsághoz vezetne, szerintem, a családom is rengeteget segít és szeretem őket. Így is csalódni fognak bennem, ha elköltözöm, akkor meg mégjobban.

2021. máj. 22. 21:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Írtam privátot.

Nekem is ez a kedvenc filmem,nem vagy gyerekes, csupán most ismerkedsz ezzel a témával.

Hajrá. 💪

2021. máj. 22. 22:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is írtam privátot, hátha tudok tanácsokat adni
2021. máj. 22. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha faluban élsz még mindig van lehetőséged ismerkedni a legközelebbi városban. Várhatsz addig míg elköltözöl, de már most bánod hogy fiatalabb korban miért nem ismerketél, én is így érzek, de gondolj arra amire ilyenkor én szoktam, még pedig arra h hogy vannak 40-50 éves emberek akik csak most fogadták el magukat, nekik mennyire nehéz lehet, ehez képest nekünk nagyon könnyű, főleg 21 században ahol már végre mozdul a világ elfogadás felé, még ha Magyarország nem is ebben a pillanatban, de egyszer muszáj lesz neki mert a élet fejlődés és nem csak emberek fejlődnek hanem a egész társadalom. Sok szerencsét, remélem találsz valakit akivel át tudod élni azt amit a filmben az a 2 srác kivéve a rossz dolgokat (pl:a szőke srác homofób apja).
2021. máj. 23. 02:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!