Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek mi a véleményetek a "tipikus melegekről"?
Figyelt kérdés
Remélem nem sértettem meg senkit, de ugye van olyan stílus, amire tipikusan azt mondják, hogy az azt képviselő pasik melegek.
Például:
- kiszedett szemöldök
- csücsörítős száj
- rózsaszín ing
- csőnadrág
Gondolom el tudtok képzelni egy ilyen embert.
Ezek nektek bejönnek?
2021. máj. 19. 22:51
1/9 anonim válasza:
Rózsaszín ing, csőnadrág nem zavar, csücsörítős száj, kiszedett szemöldök viszont nem vonz. Amúgy semmi bajom velük. A legtöbb ilyen emberrel nem az a baj, ahogyan kinéz, hanem hogyá ltalában mellette elég gyakran egoisták is és mellette végtelenül hiúk. Ez az, ami inkább taszító. De nyilván ez se igaz mindenkire.
2021. máj. 19. 22:57
2/9 anonim válasza:
Kiráz a hideg tőlük.
2021. máj. 19. 23:39
3/9 anonim válasza:
Ez nem egy tipikus meleg, ez egy könnyen észrevehető kisebbség. Milyen egy tipikus hetero?
2021. máj. 19. 23:58
4/9 anonim válasza:
Nekem kizárólag a lányos fiúk tetszenek... viszont a félénkebb, visszafogott, aranyos típusok, nem azok, akik ily módon feltűnösködnek. Valakinek vagy szép az arca, vagy nem, paradicsommadárkodással nálam sokat nem ér el.
2021. máj. 20. 03:20
5/9 anonim válasza:
Ez egy igencsak túlzással teli kérdés. Vagyis kb 10 évvel ezelőtt akadtak fent az emberek a rózsaszín felsők viselésén és a csőnadrág kifejezés is akkor volt használatos. (Ezt úgy mondom, hogy egyiket sem hordom.)
A szemöldök szedésről meg annyit, hogy bocsi de undorítóan néz ki az enyém, mert összenő, így inkább kiszedem. De ez már kb alapvető férfi igényességgé vált.
A kérdés ezen része nagyon boomer.
A csücsörítésről nem nyilatkozom, az taszító és tényleg van egy réteg, aki csinálja.
2021. máj. 20. 07:30
6/9 anonim válasza:
Engem az ilyesmi taszít.
A szűk nadrág és a megfelelően szedett szemöldök igényes is lehet.
2021. máj. 20. 11:20
7/9 anonim válasza:
nem szeretem az affektáló, kezüket fityegtető nyunyókat. nekem a férfiak azért tetszenek mert férfiak, nem ilyen hímnős valamik. (bocsánat ha ez sértő volt)
2021. máj. 20. 13:33
8/9 anonim válasza:
Az első két általad felsorolt dolog nem hogy nem jön be, de inkább taszít. Ilyen még, ha valaki affektál, vagy hisztis. Sajnos ezek ráerősítenek a sztereotípiákra.
2021. máj. 22. 08:01
9/9 sandrisbp válasza:
Szerintem a tipikus melegről alkotott elképzeléseid teljesen tévesek, és kb a magyar média és a tévésorozatok közhelyeire épülnek. A valóságban a legtöbb meleg vagy bi srác egyáltalán nem ilyen, hanem férfias, sportos, biciklizik, fut, úszik, igényes a testére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!