Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy néz ki egy tipikus meleg férfi?
Figyelt kérdés
Jól tudom,hogy a homoszexuálisok 99%-áról külsőleg nem lehet megmondani,hogy meleg,de mégis vannak,akiken nagyon látszik. Ti miről mondjátok meg róluk,hogy meleg? (haj,ruha,stb...)
ui.: ha linket küldenétek,akkor légyszíves üzenetben
2017. aug. 18. 13:17
1/9 anonim válasza:
Te hogy tipizálnál egy hetero pasit, vagy egy nőt?
nem lehet tipizálni. Ahány ház, annyi ízlés.
2/9 anonim válasza:
"de mégis vannak,akiken nagyon látszik"
Ez sem mindig igaz. Én meleg vagyok, rajtam semmi sem látszik, viszont a munkahelyemen van egy olyan férfi, aki vékonyabb, festett hajú, szolizik, színes (meg ocsmány) ruhákban járkál, csillogó cipő stb. Biztosra vettem az elején, hogy meleg, aztán kiderült, hogy nem az, felesége van, és gyerekei, és ráadásul kissé homofób is.
Nem csak a melegek férfiak között vannak "lányosabbak".
3/9 A kérdező kommentje:
Direkt ezért írtam bele,hogy a többségen NEM látszik, kedves első válaszoló :) Én arra vagyok csak kíváncsi,hogy ti hogy írnátok le egy meleget? ennyi,nem általánosítani akarok,meg hasonlók,csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi
2017. aug. 18. 14:40
5/9 anonim válasza:
Kérdőívhez kell dolgozathoz vagy szakdolgozathoz. hogy a magyarok hány százaléka tipizálja a melegeket?
6/9 anonim válasza:
Akin latszik, annak altalaban a hanglejtese bzis. Vagy magasabb hangon beszel, vagy kicsit hajlitva. :D illetve par elkapott mozdulaton, ahogy a kezevel lendit, vagy a jarasa olyan finomkodo. :D
7/9 anonim válasza:
Nőies mozdulatok,beszédstílus,férfiatlan kiállás!
8/9 A kérdező kommentje:
Látom pár ember nem érti a kérdést,csak kíváncsi vagyok hogy szerintetetk milyen....nem kell valósnal lenni,csak szerintetek, nem kell semmilyen kérdőívhez,vagy hasonló,én csak kíváncsi vagyok... :) aki rendelt választ adott annak köszönöm
2017. aug. 19. 22:21
9/9 anonim válasza:
Nem rendeltem sehonnan.. :DD Saját vélemény. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!