Milyen 5 tipikus irodai férfi karaktert tudnátok mondani?
1. a "ki ha én nem", általában valami főnök
2. "jó ez, kényelmes ez nekem"
3. "igen főni, úgy van főni, tartsa csak a seggét, hadd nyalom ki főni"
4. "nyugdíjig ez is megteszi"
5. "hogy a lóf@$zba kerültem ide?, szabaduljak már innen végre, szarok az egészre" (na ez az utolsó vagyok én)
Az 5. nem tipikus!
Helyette: "fúrjuk meg az összes kollégát!"
Hát amit eddig én tapasztaltam
1. a bullshitkirály vezető, vagy ha nem is a vezető, de akkor vhol a ranglista élén tartózkodó emberke... aki csípőből akkora bullshiteket tud nyomni, hogy az vmi hihetetlen, és nagyon profi módon tudja ragozni a semmit és elkerülni a válaszadást
2. a karótnyelt emberke, aki sosem tud mosolyogni, és csak a munkáról lehet vele beszélni
3. aki mindent elviccel
4. aki mindenkivel haverkodik és flörtöl (ebből van a kedves meg az irritáló kategória is)
5. a munkájában jó, de picit tufa, nem túl olvasott, picit pronyó srác, aki amúgy aranyos és jó fej
(női verzióból:
1. a lány, aki már erőltetetten cuki, laza és "különleges" - special snowflake syndrome - és azért elvárja mindenkitől, hogy különleges elbánásban részesüljön és ne sértődjenek meg a bunkóságain sem, mert "különleges"
2. az überbio-paleo-egészséges, aki mindenen nyafog, ami nem "természetes" - aki télen este 7kor nem akarná felkapcsolni a villanyt, mert az mesterséges fény... meg aki reklámozza az ilyen növényi olajat, olyan nyírfacukrot
3. aki divatbemutatónak használja az összes irodai munkanapot, és kínosan ügyel a ruháira
4. akinek a száján nincs filter, és túl sok információt közöl magáról és túl sokat csacsog
5. a vagány rövidhajú fiatalos negyvenes, aki akkor is tip-topan néz ki, ha nem feccöl bele túl sok energiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!