Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy egy fiú az apjával szexel? Sok ilyen történetet olvastam már. Bár szerintem ez túlzás
Ok, nem lehet mondani, hogy én homofób lennék, többnyire tolerálom a dolgot meg minden...de mégis nektek mi a f@$z bajotok van?
Mikor már-már elfogadom, hogy oké, a melegek így születtek, ők is emberek, meg különben is miért fájna bárkinek is az, hogy ki kivel művel mit otthon, hiszen a heterókat se látom szexelni, szóval nincs ezzel semmi baj...mejd rögtön jön szemben egy ilyen aberrált kérdés, és megint nem tudok nem aberrált humán-hulladkként gondolni a melegekre...
De ugyan így vagyok a cigányokkal is. Amikor már-már kezdek magammal dűlőre jutni, hogy jó, ők is emberek, köztük is vannak normálisak, meg nyilván eleve a szegregációba és nyomorba születnek bele, nincs morális példaképe gyerekkorában, meg amúgy is minek törje magát, ha 2 diplomával is ugyanúgy le "büdös cigányozzák"...és már-már kezdem sajnálni őket...
És akkor másnap azonnal tanúja vagyok olyan jelenetnek a buszon/utcán, hogy nincs az a társadalmon kívüli nyomor ami indokolttá tenné ezt a viselkedést...
Komolyan azt direkt csináljátok, magatok alatt vágjátok a fát, hogy még csak véletlenül se tudjon titeket elfogadni...még az se aki dögöljek meg igyekszem...tényleg próbálom, de így nehéz, kurvára...
2: 1. Senki nem mondta, hogy ez jó. Csak megállapították, hogy létezik.
2. Mi ez a hü..eség, hogy egybemosod a homoszexualitást és a vérfertőzést? Van ilyen hetero változatban is, az jobb?
Salynos van apuka aki nem vállalja magát, a homofóbia-család miatt és marad titkos Aranka elnyomja a vágyait, hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak, megnősül boldog családi életet szeretne élni azt gondolja majd meggyógyul, és nem lesznek ilyen gondolatai.
A valóságban eltorzul a személyisége, meg nem élt vágyaitól aberációk jelentkeznek,
Vagy súlyos depresszió, alkoholizmus stb.
Szóval igen van ilyen.
Én ennek tudom be.
Mi van ebben kirívóbb, mint a hetero pedoban?
Igen, volt. Na és?
Van.
Neveloapammal volt.
De csak hoki es oral.
En nem bantam mert nagyon bejott es bi vagyok.
13-15 eves koromig.
Aztan lett csajom o meg elkoltozott.😢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!