Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró srác tényleg megtenné szerintetek?
Hááát. Voltam egyszer egy szalagavatón. Egy meleg srác ott legalább 3 srácot szopott le. Konkrétan ment a híre és hogy jaj ez mekkora poén, mentek sorba a heteró alfa macsó vagyok csávók. Ennyit arról, hogy heteró srác mit tesz és mit nem. Igaz már volt bennük pia is rendesen.
Honnan tudom? Onnan hogy az első 2 srácot hallottam mert éppen a másik fülkében volt nagy dolgom és miközben elkezdtem jöttek be és beszélték meg hogy szájba mehet-e stb. 2-3 perc alatt elment mind a 2 srác.
És hát vártam a pillanatot mikor tudok kimenni úgy hogy ne legyen kínos. De nem jött össze, mert kint még pár srác várt. Ott vihogtak, meg beszélt az egyik a másiknak, hogy lenyomta tövig neki, stb. Hányadék társaság volt. Én szégyeltem magam azért mert én is meleg vagyok. Nem tudom mind bement-e a sráchoz, de kettőt mint írtam végig hallgattam... És a kint állókból volt akit ismerek és barátnője van. Persze lehet ő nem ment be de az fix, hogy kint állt...
Amúgy ez Kecskeméten volt 2018-ban.
Itt gyakorin a heteró szexualitást olyan kőbe vésettnek nézik, szóval azt fogják mondani, hogy ELMÉLETBEN nem, nem tenné meg. Gyakorlatban más a dolog, mert A SZEXUALITÁS FLUID. Nem hiszem, hogy ellenkezne bárki pl részegen egy szopásnak, főleg ha poénnak veszik etc.
Ma már annyi heteró játszik poénból meleget, hogy nem is értem miért homofóbok még mindig..
Nem, csak nem így értettem a publikust, de mindegy. Csak meglepődtem mikor megláttam. Egyébként szerintem is a heteróság komoly kérdés. Mármint mindig a legnagyobb oltás ha valakit melegnek titulálnak. Legalábbis nálunk mindig ez ment haverok közt. Csak közbe meg azért előttem van hogy a focista haverom mesélte hogy közösen verték ki edzés után páran. Mégse gondolják melegesnek. Nekem fura lenne haver előtt verni. Szóval ez az egész tökre egyén, kor, kedv, társaság, hangulat függő.
A szalagavatós történet fentebb megmutatja hogy sok dolgot máshogy lát az ember fiatalon. Meg piásan. :D De azt mondjuk én se csípném ha nyomulna rám egy meleg srác pl buliba. Sőt az irritálna. Ahogy szerintem mindenkit. Pont olyan mint mikor egy kövér csaj gondolja hogy ha közönséges akkor majd kelleni fog. Sorolhatnám még.
Szerintem melegként se csípi senki ha közönségesen nyomulnak rá. Amúgy tényleg bocs, félreértettelek. Elnézést itt is.
A szalagavatós story szereplőit megnézném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!