Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők ti megtennétek ezt egy heteró ismerősötöknek?
Belemennétek abba, hogy veletek tegye féltékennyé a baráját?Tehát előtte flörtölgetnétek kicsit és készülne pár kétértelmű fotó is,de amúgy nem lenne köztetek semmi.Én erre készülök, szerintetek hogyan vegyem rá?Az a baj, hogy nem állunk egymáshoz közel,inkább csak ismerősök vagyunk mint barátnők.
(Hármasról szó sem lehet, ezt ne is írjátom, én sem vagyok leszbi és ha a pasim megcsalna repülne, nemhogy a szemem előtt csinálja).
Nem!
Mert nem tisztességes mások érzéseivel játszani.
Biszex vagyok, szóval nem közvetlenül hozzám íródott a kérdés, de attól még kb át tudom érezni a helyzetet; én ezt minden szempontból túl etikátlannak tartanám. Ha baj van egy kapcsolattal, akkor azt jobb megbeszélni, nem belevonni egy 3. felet mindenféle játszmázásokba.
(Amúgy mellékes kérdés: miért pont csajjal akarod féltékennyé tenni a barátod, miért nem inkább pasival? A férfiak általában előbb kapnak merevedést, mint dührohamot attól, ha a barátnőjük egy másik lánnyal kavar...)
A feltekennye teszem nevü játék durván visszaüthet. Nem beszelve az etátlanságról.
Nem javaslom. Inkább beszéld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!