Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Kiváncsi heterók” hogy vettétek rá magatokat az elsőre?
#21:
1. miért kell bárkit is címkézni? Nem mindegy, hogy ki minek gondolja magát? Nem mindegy ki hogy él? Pont ez a lényeg, és saját magadnak mondasz ellent. Azzal kezded, tehát nem heteroszexuális, majd kérded, nem mindegy? Zagyvaság...
2. Ki beszélt itt boldogságról? A szex nem feltétlenül erről szól, van amikor simán csak az élvezetről, kielégülésről, vágyak megéléséről, amely persze okozhat pillanatnyi "boldogságot", de itt eleve nem a "hogyan legyünk boldogok párkapcsolatban" a téma. Abba ne is menjünk bele, mit jelent a boldogság, mert messzire vezetne és teljesen off-topic, nem is értem, minek keverted ezt ide.
3. Mi közöd ahhoz, hogy mások mitől "boldogok", pláne hogy hogy élik meg/át a kapcsolataikat? Milyen alapon ítélkezel bárki felett, akiről semmit sem tudsz, hogy ő boldog-e a házasságában? Ki beszélt itt arról, hogy nem boldog és váltani akar?
Teljes zagyvaság amiket írsz, és felesleges is.
Semmi közöm nincs hozzá, csak átlátom a helyzetedet. Ha boldog valaki a kapcsolatában, akkor nem csalja. Nem? Aztán lehet, hogy csak egy szexfüggő vagy. Annak is lelki oka van, nem pedig "Én ilyen vagyok". És ide is csak azt tudom írni, hogy kinek nem inge..... Ha egészséges lennél lelkileg, akkor szarnál bele abba, hogy mit írok. Mit foglalkozol a véleményemmel? Tán lekéne fosnod, nem?
Nem címkézek, hanem tényeket közlök. Azért mert valaki gyáva felvállalni magát, az az ő döntése. Engem nem érdekel, csak elmondtam a véleményem. Ha nem tetszik, akkor nem tetszik. Lépj túl rajta. Ezért is mondtam, hogy kit érdekel, hogy mi vagy? Az foglalkozik ezzel(többek között te is), aki nem meri teljesen felvállalni magát. Mert a magyar társadalom(család, barátok, munkahely) elítélnének. Nem így van? Próbáld meg és nézd meg a következményét. Természetesen nem tartozik senkire a másik orientációja, de jócskán lecsappanna az ismerettségi köröd, ha kiderülni, hogy a saját nemeddel is kufircolsz. ;)
23-as hát ennek kb se füle se farka :D Ennél a kérdésnél (is) olyan témákat feszegetsz, amiket senki sem kérdezett, tök eltérsz a tárgytól, folyamatos önellentmondásokba keveredsz, és össze-vissza hablatyolsz hülyeségeket :D
Nekem mondjuk tetszik, mert jókat röhögök az álszenteskedő, homofób, "boldogságkereső" hülyeségeiden :D
De szerintem sürgősen keress fel egy pszichológust, ha van rá pénzed, nem lesz olcsó :D
Az meg kifejezetten kínos, hogy ilyen mértékű idiotizmussal, homofóbként mit keresel ilyen kérdéseknél :D
Figyelj, nem szeretem, amikor lelki rokkant "idióták" írkálnak olyan dolgokról, hogy "Én kőkemény heteroszexuális vagyok, de azért szopatok srácot is." Illetve arra büszkélkedik, hogy félrek*r a párja mellett. Erre mondtam, hogy gyerek vagy. Egy nagyranőtt, gerinctelen kisgyerek.
Pszichológusra neked lesz majd szükséged, mert nem fog örökké tartani ez az élet. Meglesz a termése az életvitelednek, majd meglátod. :D Én ezt lezártam, további szép napot neked! :D
Ja és én nem homofób vagyok, hanem pont az ellenkezője. :D Én homi vagyok, eddig nem tűnt fel? Nem látod a fától az erdőt.
:D
Egyre viccesebb vagy, komolyan :)
Ha te tényleg szakember lennél, nem csak olvasni, értelmezni is megtanultál volna. Ez sokat segített volna abban, hogy ne írj olyanokat, amik nem igazak :D
Ha már idézel, pontosan illene, nem hülyeségeket irkálni, illetve neked tetsző módon kiforgatva következtetéseket levonni :)
Látod, ez (is) különbség kettőnk között, hogy engem nem érdekel, te milyen vagy, kihez vonzódsz, kivel szexel, mert ez a te dolgod.
Te vagy aki beleköt mindenbe, nyilván le kell vezetned a frusztrációidat valahogy, de miért másokon? :D
Ja, és ha meleg vagy pláne fogalmad sincs sok olyan dologról amikbe belepofáztál :)
További kellemes unatkozást, ha már szakemberként nincs munkád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!