Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passziv srácok ti nehezen vettétek rá magatokat az elsőre fiuval?
Figyelt kérdés
ha igen hogy sikerült? kort is lécci2016. nov. 22. 16:36
1/6 anonim válasza:
Én még csak ki akarom próbálni, de nem lenne nehéz szerintem :)
2/6 anonim válasza:
Én az aktív oldalát szeretném kipróbálni :D
3/6 anonim válasza:
Persze, az ember fél az ismeretlentől és a betegségektől is. Aztán összeszedi magát és megpróbálja.
30F
4/6 anonim válasza:
Nehezen, aztán vettem egy nagy levegőt, és találkoztam egy sráccal. A sz-opás izgatott - és rohadtul élveztem. Abban a pillanatban ahogy elővette a farkát teljesen kikapcsoltam, és úgy szoptam, mint egy utolsó ri-banc. Kicsit úgy is bánt velem, de élveztem. Utána semmi extra érzés nem volt... Nem kattogtam rajta, rögzítettem, hogy engem ez is izgat. Egyetlen alkalom volt, de szívesen csinálnám újra...
F/30
5/6 anonim válasza:
fiatal,lányos fiuk irhatnak :D
32 f
6/6 anonim válasza:
Ha van aki kiprobálná Szombathelyen irjon:D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!