Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti hogy vettétek rá magatok az elsőre?
Figyelt kérdés
Mert van bennem is vágy de mindig elmegy a kedvem ismerkedés közbe pedig mind a két srác akivel dumáltam eddig dícsérte a farkam de mégse lett tali mert nem volt kedvem hozzá. Mindig mire lett volna tali elment a kedvem mert kb 1 hét mire ráértek...2021. márc. 28. 16:22
2/9 anonim válasza:
Na kB. Pont így járok én is.
Nagyon kipróbálnék egy két dolgot, de kicsit bennem van a para ☺️
Ha gondolod irhatsz.
4/9 anonim válasza:
Honnan tudtàk milyen a farkad ha nem volt szex?
5/9 anonim válasza:
Egyelőre sehogy. Nem vagyok biztos magamban.
6/9 anonim válasza:
Nekem is sok próbalkozásba telt mire rávettem magam, de akkor is bennem volt hogy a srác házának kapujából visszafordulok, de végül nem tettem meg és nem bántam megy jó élmény volt.
7/9 anonim válasza:
Ha gondoljátok, nekem is írhattok:D 20/F
(lehetőleg ne középkorú taták!)
8/9 anonim válasza:
Túl vagyok az elsőn, meg a sokadikon is. Az első előtt én is sokat hezitáltam. Már, már még tettem, de az utolsó pillanatban mindig hátra arcot csináltam. Egy este, kissé bepiálva, ahogy mentem hazafelé, egy parkban leültem, és rágyújtottam. Hamarosan odalépett egy férfi, cigit és a padon helyet kért. Beszélgettünk, aztán megkérdezte, leszophat-e. Dolgozott bennem a vágy, a kíváncsiság és a pia, igent mondtam. Hamarosan a park egy elhagyatott, fás, bokros részén leszopott. Sajnos, viszonzást akkor nem kért. Később pótoltuk.
9/9 anonim válasza:
Egyszer egy kemping zuhanyzójában láttam egy srácot, aki épp veri... érdekelt, figyeltem, aztán nekem is felállt... gondoltam én is kiverem. Ha kicsit piásabb állapotban lettem volna, biztos, hogy odamentem volna hozzá "segiteni", mert még nem volt ilyenben részem, de mindig is érdekelt :) 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!