Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vettétek az elején rá...

Hogyan vettétek az elején rá magatok a mozgásra?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdni futni, mert nem mozgok semmit, ülőmunkát végzek, borzasztó az erőnlétem.

Mindemellett baromi lusta vagyok és istenigazából futni sem szeretek. De konditerembe járni... Na arra én sajnálom a pénzem...

Illetve hogy motiváltátok magatok? Én valószínűleg 10méter után elkezdenék fulladni, onnantól pedig nem sok kedvem lenne folytatni... Rémes vagyok tudom, de valami nagyon ravasz módon kell rávennem magam a mozgásra, különben azonnal keresem a kifogásokat.

2016. okt. 5. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy vettem magam rá a rendszeres sportolásra hogy nem akartam vézna és gyenge maradni, hanem egészséges fit és izmos. Bár az elején súlyzós edzéseket végeztem, de azt nem tudtam igazán élvezni, mivel többször is megsérültem emiatt. Most olyan 10 hónapja áttértem a fegyencedzésre, és naponta nagy élvezettel végzem. Ha tehetem, akkor mellette még futok, vagy jó nagyokat kerékpározok. Neked is merem ezeket a sportolási lehetőségeket ajánlani, mert egyik sem kerül pénzbe. Ha most elhanyagolod a rendszeres sportolást, nem mozogsz eleget, akkor később az ízületeid fogják bánni, és nagy fájdalmakra fogsz majd panaszkodni. Tehát ezért is megéri rendszeresen sportolni.
2016. okt. 5. 19:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok és soha életemben nem tudtam fekvőtámaszt csinalni. Egy darabot sem. Ugyhogy kétlem, hogy a fegyencedzés nekem való lenne:) max a guggolas meg a labemeles lenne megvalósítható
2016. okt. 6. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt próbáld meg,szuper!

2016. okt. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!