Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Mennyire lesz nehéz?
22 évesen eljutottam arra a pontra már pár hónapja, hogy elfogadtam önmagam, elfogadtam, hogy meleg vagyok.
Mindig éreztem, hogy nem vagyok teljes. Mindig hiányzott az életemből egy lelki társ, egy megértő srác.
Csak hát eddig féltem magamtól, a világtól, meg úgy mindentől is.
Nade a lényeg:
Tegnap este elkezdtem elmondani a közelebbi barátaimnak, hogy meleg vagyok.
Sokat filóztam rajta,hogy meg merjem-e lépni ezt,de végül megléptem ÉS MILYEN JÓL TETTEM.
Maradéktalanul mindannyian jól fogadták és támogatásukról biztosítottak engem. (:
Itt jött a következő lépcső, a család.
Egy echte konzervatív, falusi család vagyunk, úgyhogy tudtam,nem lesz egyszerű dolgom és nagyon oda kell figyelnem.
Éppen ezért úgy döntöttem, hogy ma édesanyámnak mondom el egyedül.
Lesokkolta a dolog,dehát ez érthető a részéről,elég kemény téma ez.
Szóval most már más is tudja a "titkom", végre leesett ez az évek óta cipert "teher" a vállamról,végre szállhatok,mint a madár. (: *_*
A kérdésem pedig az lenne, hogy most mit tegyek,hogyan menjek tovább?
Tapasztalatok?
Bőven elég az,ha a legszűkebb baráti köröm tudja és doszta?
Továbbá édesanyám azt mondta,egyenlőre tartsuk ezt kettőnk között,ne lépjünk tovább. Ez jó ötlet szerintetek?
Végülis én ráérek. :D
"Ülök a fűben és csak várom a csodát"
Azért remélem majd értelmes,részletes válasz is jön,bunkókra nem igazán vagyok kíváncsi,képernyőn keresztül meg mindenki nagylegény. :P
Értelmes válaszokat előre köszönöm!(:
Azt szokták mondani, hogy "aki számít, annak kell elmondani". Tehát nem kell közüggyé tenni, de ha valaki szimpatikus, úgy érzed hogy megbízhatsz benne, akkor mondd el neki.
Ha a szülők közül legalább az egyik elfogadó akkor az már hatalmas segítség, nagyon szerencsés vagy, hogy nálad ez megvan.
Szerintem egész jól haladsz. Én személy szerint a barátaimnak mondtam el és a családomnak. Szóval tulajdonképpen azoknak, akiknek adok a véleményére. De ezek után sem reklámoztam, vagy reklámozom ahogy előttem írták.
Ha kérdeznek én nem híresztelem, de nem is tagadom, hogy meleg vagyok. Most nem is tervezem elmondani több embernek, mert akiknek szerettem volna, azoknak megmondtam. De mondjuk olyan is előfordult párszor, hogy valaki továbbadta valakinek, vagy hogy azthittem, hogy egy srác jeleket küldött, ezért elhívtam és kiderült, hogy heteró. De szerencsére diszkréten kezelte ő is.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!