Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Nehéz visszafogni magunkat ha ez a helyzet.
Tehát ha van valaki,aki neked tetszik,s kölcsönös a szimpátia,de az illetőt nem akarod elijeszteni,mivel szereti a bizonyos fokú szabadságot,hogyan fognád vissza a ragaszkodásod?
Nehéz azon a mezsgyén lenni,hogy kifejezd magad neki,de ne legyél sok, ne fojtsd meg.
keret fordítással.
amikor ilyen volt,akkor addig ügyeskedtem amíg benne sokkal erősebbé nem vált ez az érzés.
akkor tudtam,hogy nálam van a gyeplő végleg,amikor feljött hozzám az unokahúgom,tévéztünk,majd hazament,átjött a csajom és megtalálta a hugi hosszú szőke hajszálát a kanapén haha.
úgy kiakadt,hogy sírt.
de persze előtte már felépítettem benne,hogy a közértes csaj megdicsért hogy milyen izmos vagyok,a csini szomszéd csaj mindig akkor hozza le a kutyát amikor én stb persze mind kamu volt,de benne ez úgy állt össze,hogy engem mennyire akarnak a nők ezért nem árt ha résen van.
és végül így is történt.
a végén már volt olyan hogy hirtelen odaugrott a géphez,hogy megnézze nem-e egy nővel beszélgetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!