Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi helyzet? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi helyzet? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Találkoztam egy lánnyal 3 napja,(akinek én vagyok az első) akit ismerek így neten 4-5 hónapja akivel együtt vagyunk 1-2 hónapja így neten.

A talin elbeszélgettünk, sétáltunk. Megöleltem, kézen fogva jöttünk. Mosolygott meg minden.:)

Másnap beszéltünk, hogy milyen volt a tegnap és azt mondta hogy: "össze vagyok zavarodva, sok minden kavarog bennem. ha vissza gondolok a tegnapi talira rossz érzés . de amikor ott voltunk jó volt meg minden. Szeretlek meg minden... de furcsa az egész még."

Nem volt még kapcsolata a leányzónak. Ilyenkor mit érezhet?

Lány: 16

Én: 17

2015. jan. 27. 06:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Bizonytalanságot?

Majd beszélgettek, meg találkoztok, aztán kialakul valami.

2015. jan. 27. 06:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te vagy az első, nyilván megijedt egy kicsit. Én is ilyen voltam az első kapcsolatomnál, hogy bár jó érzés volt az ölelés meg csók meg minden, de féltem is, mert nem akartam bénázni, és mert olyan új volt az egész... Hagyj neki egy kis időt, szerintem nem lesz gond. :))
2015. jan. 27. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Értem, az a gond hogy 300 km-re lakunk egymástól.

A talink volt 24.-én jövő hónapban lesz 18.-án remélem nem lesz gond.:/

2015. jan. 27. 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Azóta változott a helyzet most már:

"Egyszer szeretlek meg minden, de közben nem is."

Nem tudja hogy akar-e velem lenni meg a többi.

18.-n megbeszéljük, szerintetek érdemes el mennem ?

2015. jan. 29. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rájött hogy képeken jobban nézel ki mint élőben (nem sértés képp mondom). Mindenesetre szerintem találkozz vele és beszéld meg akkor most mi van
2015. jan. 29. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát csak el megyek szerintem, de azóta nagyon megváltozott a helyzet nem úgy beszélünk stb. :/

Kicsit így rossz nekem, 3 hetet így várni hogy mi lesz ott stb..

Lehet hogy képeken jobb vagyok.xD amúgy nem :D ugyan olyan csúúúnya. xd

2015. jan. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!