Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkértem egy lány számát, de nem veszi fel. Ilyenkor mi a helyzet?
Tegnap este összeültünk pár barátommal egy helyen. Egyszer csak megláttam a lányt, nagyon megtetszett. Megittam gyorsan egy sört (kb. 3 sört ittam összesen, de egyáltalán nem voltam részeg, a gátlásaim csökkentek viszont) és odamentem hozzá és a barátnőjéhez azzal a szöveggel, hogy nagyon tetszel, elkérhetem-e a telefonszámod.
Végül megadta (plusz a nevét is), nagyon aranyos volt, bár a barátnője kicsit csipkelődős természetnek örvendett. :-) Kiemelem, hogy én nem adtam meg a számom, tehát nem tudja.
Másnap felhívtam a megadott számot, de nem vette fel. Ez volt kb. délután 4-kor (vasárnapi nap). Megpróbáltam még egyszer egy óra múlva, de szintén semmi.
Gondoltam biztos nem hallja (volt barátnőm sem hallotta sosem a telefonját), megkeresem Facebook-on, bejelölöm, írok neki egy üzit, stb..
Bejelöltem és írtam neki egy üzenetet, hogy "Szia, jól gondolom, hogy te vagy az a lány akinek tegnap elkértem a telefonszámát?".
Ez volt este 7 körül.
Válaszolni nem válaszolt rá (nem biztos, hogy látta, lehet, hogy az "egyéb" mappába rakta a fb.), de viszont azt észrevettem, hogy elutasította az ismerősnek jelölés felkérést, mert miután visszanéztem az idővonalára visszaváltozott "Ismerősnek jelölésre" a gomb.
Tehát összefoglalva:
Személyesen nagyon aranyos volt
Vasárnap délután nem veszi fel a telefont kétszer
Elutasítja az ismerősnek jelölést
Nem reagál a FB üzenetre
Mit gondoltok erről, van esély nála?
Hát jó sokan mondjátok, nekem is gyanús a helyzet. Igazából megerősítésre vártam :)
Nem értem, személyesen tényleg nagyon aranyos volt, együtt röhögtünk meg minden, elsőre megadta a számát. Ha nem érdeklem, miért nem tudja azt mondani, hogy nem? Jobb az, mint kétségekben lenni, szvsz.
Ebből az egészből az a lényeg, hogy határozottan visszautasította a felkérést a facén. Gondolom a profilod alapján nem jöttél be neki.
Minden másra lehet magyarázat:
-nem hallotta a telefont és ismeretlen számot nem akart/tudott visszahívni;
-nem olvasta az egyéb mappát (de ezt nagyjából tudod ellenőrizni).
Hát az is igaz, hogy nem biztos, hogy ő az.
De az is az, hogy kb. 10 lány van ugyanazzal a névvel, de benne vagyok a legbiztosabb.
Ha a profilom miatt gondolta úgy, hogy mégsem érdeklem, akkor meg egyáltalán nem értem. Nem az a lényeg szvsz, hogy ki milyen fb-n, élőbe látta milyen vagyok, mosolygott, birizgálta a haját ahogy szokták, szóval a "szikra" szerintem megvolt.
De aztán lehet épp mögöttem volt egy vízilabdacsapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!