Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkértem egy lány számát, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péterman kérdése:

Elkértem egy lány számát, de nem veszi fel. Ilyenkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Tegnap este összeültünk pár barátommal egy helyen. Egyszer csak megláttam a lányt, nagyon megtetszett. Megittam gyorsan egy sört (kb. 3 sört ittam összesen, de egyáltalán nem voltam részeg, a gátlásaim csökkentek viszont) és odamentem hozzá és a barátnőjéhez azzal a szöveggel, hogy nagyon tetszel, elkérhetem-e a telefonszámod.

Végül megadta (plusz a nevét is), nagyon aranyos volt, bár a barátnője kicsit csipkelődős természetnek örvendett. :-) Kiemelem, hogy én nem adtam meg a számom, tehát nem tudja.

Másnap felhívtam a megadott számot, de nem vette fel. Ez volt kb. délután 4-kor (vasárnapi nap). Megpróbáltam még egyszer egy óra múlva, de szintén semmi.

Gondoltam biztos nem hallja (volt barátnőm sem hallotta sosem a telefonját), megkeresem Facebook-on, bejelölöm, írok neki egy üzit, stb..

Bejelöltem és írtam neki egy üzenetet, hogy "Szia, jól gondolom, hogy te vagy az a lány akinek tegnap elkértem a telefonszámát?".

Ez volt este 7 körül.

Válaszolni nem válaszolt rá (nem biztos, hogy látta, lehet, hogy az "egyéb" mappába rakta a fb.), de viszont azt észrevettem, hogy elutasította az ismerősnek jelölés felkérést, mert miután visszanéztem az idővonalára visszaváltozott "Ismerősnek jelölésre" a gomb.

Tehát összefoglalva:

Személyesen nagyon aranyos volt

Vasárnap délután nem veszi fel a telefont kétszer

Elutasítja az ismerősnek jelölést

Nem reagál a FB üzenetre

Mit gondoltok erről, van esély nála?

2014. márc. 30. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Abszolúte semmi esélyed.
2014. márc. 30. 23:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja, még annyival kiegészíteném a kérdést, hogy mennyire próbáljam meg mondjuk 1 vagy 2 nap múlva újra felhívni? Vagy azt már zaklatásnak venné?
2014. márc. 30. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Fú b.zmeg, nem értem az ilyen nőket...
2014. márc. 30. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Esélytelen :S
2014. márc. 30. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
felejtsd el, ez is csak egy bolond kis tyúk aki szórakozik...
2014. márc. 30. 23:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát jó sokan mondjátok, nekem is gyanús a helyzet. Igazából megerősítésre vártam :)

Nem értem, személyesen tényleg nagyon aranyos volt, együtt röhögtünk meg minden, elsőre megadta a számát. Ha nem érdeklem, miért nem tudja azt mondani, hogy nem? Jobb az, mint kétségekben lenni, szvsz.

2014. márc. 30. 23:20
 7/11 vakondegér ***** válasza:
Állj mögé és vágd hátba egy szeneslapáttal és miután ez megtörtént hívd fel a figyelmét arra hogy nem illik szórakozni egy udvarlóval.
2014. márc. 31. 12:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát igen.. eléggé szemét volt. Nem lett volna muszáj megadnia a számát, nem-et is lehet mondani az embernek.
2014. márc. 31. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Ebből az egészből az a lényeg, hogy határozottan visszautasította a felkérést a facén. Gondolom a profilod alapján nem jöttél be neki.

Minden másra lehet magyarázat:

-nem hallotta a telefont és ismeretlen számot nem akart/tudott visszahívni;

-nem olvasta az egyéb mappát (de ezt nagyjából tudod ellenőrizni).

2014. márc. 31. 13:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát az is igaz, hogy nem biztos, hogy ő az.

De az is az, hogy kb. 10 lány van ugyanazzal a névvel, de benne vagyok a legbiztosabb.

Ha a profilom miatt gondolta úgy, hogy mégsem érdeklem, akkor meg egyáltalán nem értem. Nem az a lényeg szvsz, hogy ki milyen fb-n, élőbe látta milyen vagyok, mosolygott, birizgálta a haját ahogy szokták, szóval a "szikra" szerintem megvolt.

De aztán lehet épp mögöttem volt egy vízilabdacsapat.

2014. márc. 31. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!