Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkértem egy lány számát, de nem veszi fel. Ilyenkor mi a helyzet?
Tegnap este összeültünk pár barátommal egy helyen. Egyszer csak megláttam a lányt, nagyon megtetszett. Megittam gyorsan egy sört (kb. 3 sört ittam összesen, de egyáltalán nem voltam részeg, a gátlásaim csökkentek viszont) és odamentem hozzá és a barátnőjéhez azzal a szöveggel, hogy nagyon tetszel, elkérhetem-e a telefonszámod.
Végül megadta (plusz a nevét is), nagyon aranyos volt, bár a barátnője kicsit csipkelődős természetnek örvendett. :-) Kiemelem, hogy én nem adtam meg a számom, tehát nem tudja.
Másnap felhívtam a megadott számot, de nem vette fel. Ez volt kb. délután 4-kor (vasárnapi nap). Megpróbáltam még egyszer egy óra múlva, de szintén semmi.
Gondoltam biztos nem hallja (volt barátnőm sem hallotta sosem a telefonját), megkeresem Facebook-on, bejelölöm, írok neki egy üzit, stb..
Bejelöltem és írtam neki egy üzenetet, hogy "Szia, jól gondolom, hogy te vagy az a lány akinek tegnap elkértem a telefonszámát?".
Ez volt este 7 körül.
Válaszolni nem válaszolt rá (nem biztos, hogy látta, lehet, hogy az "egyéb" mappába rakta a fb.), de viszont azt észrevettem, hogy elutasította az ismerősnek jelölés felkérést, mert miután visszanéztem az idővonalára visszaváltozott "Ismerősnek jelölésre" a gomb.
Tehát összefoglalva:
Személyesen nagyon aranyos volt
Vasárnap délután nem veszi fel a telefont kétszer
Elutasítja az ismerősnek jelölést
Nem reagál a FB üzenetre
Mit gondoltok erről, van esély nála?
Ez a legrosszabb, mikor kétségek közt hagyják az embert. Legalább válaszolna valamit, hogy hagyjam békén vagy valami. De így... Én netes ismerkedés során jártam úgy, hogy egy fél évig chateltünk, aztán olyan helyre kerültem, ahol lett volna lehetőségem találkozni is vele akár... Aztán egyszer csak már válaszra se méltatott. :/ Pedig csak barátkozni akartam, semmi több, mivel új helyre költöztem és nem nagyon ismertem senkit.
Ez a netes ismerkedés egy kalap szart ér úgy ahogy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!