Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alárendelt vágyakkal rendelkező srácok, élőben már kipróbáltátok?
Figyelt kérdés
Izgatott élőben is? Nekem van pár dolog ami izgató lenne de félek élőben az egóm győzne. Érdekel, hogy akiknek van alárendelt vágyuk azok élőben is élvezték? Nem ment el a kedved élőbe ahogy a másik srác pl alázott? Esetleg leírjátok mik a ti ilyen vágyaitok és hány évesen volt az első? Esetleg most mennyik vagytok? Illetve a másik félelmem hogy ha kipróbálom akkor nem lesz az hogy a sima szexet nem tudom élvezni majd?2021. máj. 8. 09:22
1/10 anonim válasza:
Még nem próbáltam élőben, bár nekem pl nem is jön be az alázás. Sokkal inkább az, ha irányítanak, akár úgy is, hogy ki vagyok kötözve.
2/10 anonim válasza:
19 éves volt a srác akivel kipróbáltam. Túlzásba vitte. Talán ezért nem annyira jött be. Meg élőben már nem olyan jó mikor a szádban a farka és öklendezel. Nekem maradt inkább fantázia. Az mondjuk bejött ahogy szóban alázott. Az is mikor orgazmus kontrollt csinált a farkamon. Vagy mikor light pofont kaptam. A szopás nem. Igaz nagy farka is volt nagyon. Ennek ellenére 3x taliztunk már ugyanis nagyon fura de nem találsz 25 év alatti domináns vágyakkal rendelkező srácot csak olyat aki kéri a képeket meg hogy miket akarsz aztán eltűnik. Vagy kiveri és törli magát. Szóval nagyon nehéz partnert találni. 25 felett többen vannak csak nekem meg nem jönnek be.
3/10 anonim válasza:
Igen, nagyon jó volt, amikor szopás közben a számba pisilt
4/10 anonim válasza:
28 vagyok. 17 évesen próbáltam ki a partnerem kérésére. Tudatosan ritkán megyek bele. Igaz nekem a vágyaim dominánsak. A sima szex tud uncsi lenni utána és van hogy miközben szopnak pl arra gondolok hogy mi lehetne másként. Azonban sokszor van olyan is hogy megérzem egy partneremen hogy izgatná a dominancia. Akkor tesztelgetem és eddig 1x tévedtem csak. Szóval sokan vágynak rá és meglepő de a nagyon fiatalok is.
5/10 anonim válasza:
Sajnos nekem még nem volt alkalmam élőben kipróbálni, de életem legnagyobb vágya teljesen tehetetlenre kikötözve lenni, akár hosszabb távon is.
27/F
6/10 A kérdező kommentje:
Arra nem tértetek ki, hogy a szex élvezhető-e utána is.
2021. máj. 8. 10:50
7/10 anonim válasza:
#1, #5
mit szólnátok olyan sportedzésekhez, ahol irányítva lennétek, és gyakorlatoztatva (fekvőtámasz, guggolás, felülés, súlyemelés), aztán szerepcsere?
kötözős, csikizős szívatással, gut punchinggal megfűszerezve?
szex nélkül
30F
8/10 anonim válasza:
Kedves 7-e! Miért nem írsz nekik? Nem hiszem, hogy a privát üzeneted itt kell kiírni :D
9/10 anonim válasza:
Még soha. Lehet, hogy élőben megijednék. A fantáziálás nagyon jó.
10/10 anonim válasza:
Nem találtam fiatal partnert hozzá :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!