Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége vajon mit gondol a pride-ról?
Jelenlegi politika kifordítja
Így pont az ellenkező hatása van mint aminek lennie kéne.
A politika fordítja ki?
Mármint hogy érted?
Ha arra,hogy egyes politikai körök ebből hasznot akarnak húzni, akkor igazad van.
A Pride a feltűnési viszketegséggel küszködő melegek helye JELENLEG,mellyel a totális demoralizálást érik el!Nagyon nem az a végeredmény,mint aminek kéne lennie.
Emiatt ítélik el a melegeket többek között...
95ben jobb volt a helyzet
Mint most!!!!
#2 Pont azért adtam meg ilyen opciókat, hogy látszódjon, a szavazók melyik szerint képzelik el a mai világot.
Az viszont igaz és hiba a részemről, hogy a "külföldet" 1 tényezőnek vettem. Én a nyugatra gondoltam, pedig tök más van pl Oroszországban vagy a Dél-Afrikai KG-ban. És így már az is érthető, hogy miért a "mindenhol káros" kapta a legtöbb pontot.
Szerintem ha valaki megfelelő módon utánanéz a témának, és nem az alapján alkot véleményt amit homofobok szoktak hangoztatni a dologról (pl amikor ezer felvonulobol egy öltözik kihívóan, a média pedig azt az egyet mutatja be) akkor simán lehet bármilyen véleménye a prideról; nem gáz.
Azt viszont nagyon, de nagyon ne vegyétek be, hogy ettől lesznek homofobok az emberek. Abban a pillanatban hogy elhiszitek, hogy a pride csak jobban rátok uszítja a bigott csürhét, és minden huuuu de jobb és békésebb lenne nélküle, bedőltetek a legrégebbi homofób kamunak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!