Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elrettentő szavak ezek a melegek többségének szemében ?
Gyengédség, érzékiség, ölelés, simogatás, csók, összebújás.
Mint ördögnek a tömjén, olyan a többségnek,de nem értem miért ?
Valószínűleg a “többség” nem érzelmi kötődést akar adott személytől, nem feltétlenül hosszú távra tervez.
Lehet csúnyán fog hangzani, de az elsődleges ezen személyeknek a testi vágyak kielégítése és kicsit tudományosabban mondva, a nemi vágy, mint drive/hajtóérő kielégítése... így nyilván azon emberektől várhatók el a felsoroltak, akik érzelmi kötődést (is) keresnek és vágynak arra, hogy egy társsal bensőségesebb legyen a kapcsolat...
Köszönöm a válaszokat, most már értem, miért mondták rám többen, hogy lúzer vagyok. Nem elég, hogy tartós kapcsolatot szeretnék,még ráadásul ezek az "elvárások " is benne vannak.....
Már értem a sok kiégett és megkeseredett meleget, akik akkor értékelnék ezeket, amikor már nem kellenek senkinek. Mert szeretetre mindenkinek van igénye, még ha altesti - vezérlésű is.
Szerintem ezekkel nincs semmi baj. Én is vágyom ezekre.
Azokra akik pedig csak basznak ne hallgass. Majd 40 éves korukban fizetnek a szexért mert már senkinek sem kellenek majd.
Van bizony amikor össze akarok bújni a partneremmel, vagy az ölébe hajtani a fejem, igen, úgy, hogy ő meztelen, és a farka közel van hozzám, miközben átkarolom.
De erre mostanság semmi igény nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!