Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többségének tényleg undorító a női nemiszerv?
Sokaknak inkább csak nem okoz izgalmat, de nagy részük csak azért is bemeséli, hogy undorodik tőle.
Heteró csávók sem hánynak attól, hogy pl az uszoda öltözőjében még jó pár pucér farok van
Szerintem a melegek tobbsege nem talalja tulsagosan kellemesnek.
Az ember azt hinne, hogy a melegek tobbsege tamogatja a noi egyenjogusagot, de ez sokszor nem igy van. Biztos vagyok benne, hogy te is lattal mar rengeteg meleg sracot aki fogdos lanyokat, pl. nekem volt egy osztalytarsam (meleg fiu) aki megfogta a mellem es aztan azt mondta, hogy mivel o meleg ezert neki szabad, nem? Nem. A noi test targyiasitva van es a meleg ferfiak elegge szabadjara vannak engedve ebbol a szempontbol: nem fogdoshatsz lanyt csak azert, mert te ugyanugy a fiukat kedveled.
Ennek ellener semmi problemam a melegekkel, tamogatom oket am a feminizmus kapcsan van hova fejlodniuk nekik is.
6:
Igen.
Én megkérdezném azokat a nőket, akik nem engedik az anált a férfiaknak, mert hogy az nem természetes és az a lyuk nem arra van, hogy mit gondolnak arról, amikor két férfi análozik egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!