Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik bikinim jönne be szerintetek a pasik többségének a strandon?
Gyakran járok strandra mióta jóidő van viszont pasizni ritkán szoktam ilyen helyen de jelenleg úgy vagyok vele hogy szívesen flörtölgetnék de bármi másra is nyitott lennék ha úgy alakulna:)Van több bikinim is,a többségük tangás alsóval,van egy ezüst színű sima alsóval,van egy fekete tangás,párducmintás felső és fekete tangás alsó,illetve egy felül-alul fehér tangás alsóval:)Ezek közül melyikkel lenne nagyobb sikerem?
Szoktam járni Pestre és mióta jobb a helyzet azóta gyakran Pesti strandokra szoktam menni így inkább ott alakulhatna valami:)Úgyhogyy akár jó strandot is ajánlhatnátok nekem:)
Tudod melyik bikini jön be legjobban a pasiknak? Amelyik jó csajon van!
A színt meg a bőrszíned tónusa, hajszín, arcforma és az alakod függvényében válaszd meg. Teljesen mást fog hangsúlyozni egy egyszínű és mást egy mintás fürdőruha. Egy tanga esetében is a popsi formáját másképpen emeli ki egy hófehér és egy fekete.
Szóval az #1-es tételre visszatérve: sportolj, legyen formás popsid és tökminegy milyen színű bikinit veszel fel tapadni fognak rá a pasik :D (tekintetben mindenképpen, amelyiknek meg van vér a pucájában az meg is szólít)
Ez egyrészt alakfüggő és az is számít milyen a bikini szabása.
Ez mind lehet közönséges vagy ízléses tálalástól függően.
És ha egy jó testen van, a férfiak nagy része egy gyatrább darabot is szexinek talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!